Superfunk Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2012 Ενα χαλαρο...αναρρωτικο κομματακι (ειμαι με πνευμονια εδω και μερες στο σπιτι.. ::) ) Take_me_to_the_other_side.mp3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2012 Μα γιατί βρε αγαπητέ SF έτσι? Ξεκινάς με μία ΤΟΣΟ ωραία εισαγωγή που με άφησε με ανοιχτό το στόμα και μετά με γείωσες με κάιρο για 1-2 λεπτά... :-[ Αν και πιστεύω πως με μία αραπίνα (στη φωνή) να τραγουδάει από πίσω θα είναι πολύ καλύτερο συνολικά το κομμάτι... ΥΓ: Ωραίο το μπάσο αλλά βάλε λίγο βάθος βρε παιδί μου... Κάντο λίγο πιο ζωντανό... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2012 Περαστικα!Απο μια ηλικια και περα πρεπει εμεις οι γεροντες να προσεχουμε πιο πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2012 Περαστικα!Απο μια ηλικια και περα πρεπει εμεις οι γεροντες να προσεχουμε πιο πολυ. Περαστικά Νίκο. ;) Εσείς τα παπουδαριά, δεν πρέπει να εκτίθεστε σ' αντίξοες καιρικές συνθήκες. :D Ωραίο το κομμάτι σου, αλλά επίμένω, μου αρέσεις πιο πολύ στα πληκτροφόρα από τα λοιπά όργανα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Αν και πιστεύω πως με μία αραπίνα (στη φωνή) να τραγουδάει από πίσω θα είναι πολύ καλύτερο συνολικά το κομμάτι... Μισο λεπτο να τη φωναξω γιατι πλενει τα πιατα τωρα... ;D ΥΓ: Ωραίο το μπάσο αλλά βάλε λίγο βάθος βρε παιδί μου... Κάντο λίγο πιο ζωντανό... βαθος στο μπασο? :o πρωτοποριακος βλεπω εισαι... :) Εσείς τα παπουδαριά, δεν πρέπει να εκτίθεστε σ' αντίξοες καιρικές συνθήκες. σε πληροφορω οτι ειναι ΠΑΙΔΙΚΗ ασθενεια η πνευμονια.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Το ακούω και επανέρχομαι! Το μήνυμα είναι για τα περαστικά. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Μισο λεπτο να τη φωναξω γιατι πλενει τα πιατα τωρα... ;D Τυχεράκια... :P βαθος στο μπασο? :o πρωτοποριακος βλεπω εισαι... ) Γενικά πιστεύω πως θα έδινε πολλά στο συγκεκριμένο κομμάτι λίγο βάθος στο μπάσο... Δεν είναι θέμα πρωτοπορίας... Είναι θέμα άποψης... :P LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Ο ήχος όπως πάντα class ΑΑA! Το διαχωρίζω από τη σύνθεση, γιατί είναι (η σύνθεση) πιο υποκειμενικό ίσως. Προσωπικά αυτό το στυλ μου πάει (instrumental story telling, τι να κάνουμε δεν έχουμε και τραγουδιάριδες ;D). Βλέπω σε αυτό το track ηρέμισε το κτήνος (ο drummer) μέσα σου και έγινε πιο smooth-άρης (μπορεί να φταίει η ασθένεια :P). Πού ‘ σαι , σαν τελειώσει η αραπίνα με τις εργασίες σε εσένα , στείλε την και από εδώ , έχω και εγώ φασίνα ;D. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Προσωπικά αυτό το στυλ μου πάει (instrumental story telling, τι να κάνουμε δεν έχουμε και τραγουδιάριδες ). δεν ΘΕΛΟΥΜΕ τραγουδιαρηδες θες να πεις....ασε με και εχω βρει τη ησυχια μετα απο 20 χρονια ανοχης....(στους τραγουδιαρηδες/τραγουδιαρες...)... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Κάποια στιγμή θα πρέπει να τα μαζέψεις όλα αυτά το κομμάτια και να κάνεις ένα CD (σαν soundtrack μίας φανταστικής ταινίας, κάτι που νομίζω ότι είχε αναφερθεί και παλιότερα). Είναι σχετικά ομοιογενή συνθετικά και ηχητικά, και κυρίως έχουν προσωπικό ύφος και χαρακτήρα. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση