The Genius Loci Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2012 Έτσι επειδή έπεσα πάνω του πριν λίγο: Hint: η μπάλλα χάνεται οριστικά περίπου από το 2:56 ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2012 "gonna throw my bills out the window, catch a plane to another town" 8) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2012 "gonna throw my bills out the window, catch a plane to another town" 8) Σεμνάααααα.... :P Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2012 Τι παικταρας που ναι αυτος ο Hiland?Θα μου πεις ο Hamm τι ειναι? η μπάλλα χάνεται οριστικά περίπου από το 2:56 Grin Παντως δε θα με χαλαγε να παιζω τα μισα απ αυτα που παιζει στο πρωτο σολο. Ευχαριστημενος θα μουν. ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2012 Τι παικταρας που ναι αυτος ο Hiland?Θα μου πεις ο Hamm τι ειναι? Παντως δε θα με χαλαγε να παιζω τα μισα απ αυτα που παιζει στο πρωτο σολο. Ευχαριστημενος θα μουν. ;D ;D Έλα ρε τώρα τους κουλούς βλάχους. Άσε μας από κει χάμω... :P :P :P ;D ;D ;D ;D ;D ;D Πάντως μ'αρέσει που όποτε ανεβάζω τέτοια βίντεοζ, πάντοτε τσιμπάνε πρώτοι οι συνήθεις ύποπτοι. 8) :P :D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2012 Παναγία μου τι phrasing! :o Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2012 Έλα ρε τώρα τους κουλούς βλάχους. Άσε μας από κει χάμω... Γουσταρω βλαχια μα κυριως κουλαμαρα!Αν εχει και για μας λιγη ευπροσδεκτη. Παναγία μου τι phrasing! :o Εχεις δικιο.Τελικα εκει ειναι ολη η ιστορια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2012 Γουσταρω βλαχια μα κυριως κουλαμαρα!Αν εχει και για μας λιγη ευπροσδεκτη. Είναι εγωϊστές ρε πστ μου, όλη για την πάρτη τους... Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2012 Εχεις δικιο.Τελικα εκει ειναι ολη η ιστορια. Εννοείται! ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2012 Παιχταράς ο...εύσωμος! 8) ;D Ο ήχος του όμως δεν μου άρεσε... :-\ (ειδικά το πρώτο σόλο όπου ακούγεται ότι χρησιμοποιεί μονοπήνιο.) Επίσης κάποιος ξέχασε να πει του ηχολήπτη να ανοίξει τα μικρόφωνα της μπότας και του ταμπούρου? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση