Προς το περιεχόμενο

Ελληνική δισκογραφία: Συμπτώσεις ή αντιγραφές;

notlrac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

απο μαυροφορεμενες ως τον αστραγαλο με στριφτα στο ταγαρι και λερωμενη απ το πεδιλο φτερνα,που θρηνουν για τον χαμενο ερωτα...

To μαύρο είναι το "νέο καφέ"...τα στριφτά έγιναν μόδα (μετά το pulp fiction) και είναι που δεν αγάπησες ποτέ....αλήτη ροκερ... :P :P ;D ;D ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 213
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

To μαύρο είναι το "νέο καφέ"...τα στριφτά έγιναν μόδα (μετά το pulp fiction) και είναι που δεν αγάπησες ποτέ....αλήτη ροκερ... :P :P ;D ;D ;D

• Moderator

Ωραιο βιδεον ο Χρήστος Κυριαζής.....Καπετανιδης;;; ;D ;D ;D ;D

ο Σιδερας δεν νομιζω να εβγαινε και να σκυλοβριζε τον Ακη Πανου ή τον Μπαμπη Μπακαλη ή οποιον αλλον πουλουσε χιλιαδες δισκους τοτε ομως....εκει ειναι η διαφορα....

Μα ούτε εγώ σκυλόβρισα κάποιον.

Το ότι δεν μου αρέσει όμως και το να το θεωρώ Β, είναι δικαίωμα μου.

Αλλά και πάλι σου λέω, ρε μάστορα, μου συγκρίνεις τον Άκη Πάνου με τον χ/ψ σουξεδιάρη?

Και δεν εννοώ σώνει και καλά ότι " α, τα κομμάτια του Πάνου έχουν πόνο, είναι βγαλμένα απ' τη ζωή.." κλπ...

Απλά, μιλάμε για ένα "σύστημα" στο οποίο το γυναικείο ακροατήριο, ασχολούταν περισσότερο με το τι φόρεσε η τάδε τραγουδιάρα και πόσο ωραίος γκόμενος ήταν ο δείνα τραγουδιστής

και το αρσενικό αντιστοίχως, με τα μπούτια της τραγουδιάρας και του μπαλέτου, παρά με την μουσικότητα του όλου πράγματος.

Κάνω λάθος, ή έχω άδικο επ' αυτού?

Μιλάμε επίσης για κοινό, το οποίο θεωρούσε παλιό, ένα κομμάτι που κυκλοφόρησε πρόπερσι, δεν το έγραψα τυχαία αυτό πριν περί πενταετίας.

Επίσης όπως πολύ σωστά προανέφερε κάποιος, σπάνια ακούω ραδιόφωνο, αλλά έχει τύχει να ακούσω συγκεκριμένη ατάκα τύπου "θα ακούσουμε την νέα επιτυχία του τάδε από το δίσκο που θα βγει τότε" ...

Θέμα αλληλοστήριξης είναι και δεν υπάρχει μόνο στο σκυλάδικο, παντού και σε όλα τα είδη παίζει αυτό.

Το να έχεις επιτυχία, είναι καλό.

Αλλά θα κάνω στο είδος που ενδιαφέρει εμένα.

Το να μην πάω σώνει και καλά στο σκυλοποπ για να κάνω ακόμη μεγαλύτερη ίσως και εμπορικά πιο σίγουρη, με κάνει ατάλαντο??

Και σου ξαναλέω τέτοιες απόψεις προσβάλλουν μουσικούς από Σγούρο και Τουφεξή, μέχρι Ανδρεάτο, Κορακάκη, Planet of Zeus και Σπάθα...

Υ.Γ.: Αν και (κατ' εμέ πάντα) με κάθε κιθαριστικό σεβασμό, κάποιες "έντεχνες" συνεργασίες του τελευταίου, ήταν εξίσου εμετοί...

Ειχε καποιο λογο για να μεινει πισω απο τα φωτα της δημοσιοτητας, οπως επισης και το οτι εγινε γνωστος μονο με το ονομα Φοιβος και οχι Φοιβος Ταδε... 8)

Το 1987 ο Γιαννης Γκιωνακης ειχε πυροβολησει την συντροφο του Αφροδιτη Κοζανιτα.

Ο Γκιωνακης καταδικαστηκε σε 18 μηνες φυλακισης για αποπειρα ανθρωποκτονιας. Ειχε γινει χαμος τοτε, για αρκετους μηνες ολη η Ελλαδα μιλαγε γι αυτο το γεγονος, οσοι ειστε στην ηλικια μου ή μεγαλυτεροι θα το θυμαστε. Στο τελος ο Γκιωνακης εξαγορασε την ποινη του και αφεθηκε ελευθερος.

Ο Φοιβος ειναι γιος της Αφροδιτης Κοζανιτα, και το 1987 ηταν 16 χρονων.

Το παραπανω γεγονος ειναι υπεραρκετο για να κρατησει τον εαυτο του εξω απο τα φωτα της δημοσιοτητας, τουλαχιστον στα πρωτα χρονια της καριερας του.

Δεν το ήξερα αυτό.

Εξάλλου,αν ήμουν ο ιδιοκτήτης του noiz.gr θα έσβηνα το συγκεκριμένο post εγώ ο ίδιος προσωπικά,όχι για κάποιον άλλο λόγο,αλλά μόνο από σεβασμό προς τον άνθρωπο,ο οποίος ήταν μάλιστα ανήλικο παιδί όταν βίωσε (άμεσα ή έμμεσα,δεν έχει καμία απολύτως σημασία) αυτό το (τραγικό) περιστατικό.Δεν θα μου άρεζε να το έβλεπα αυτό -το προσωπικό μου βίωμα- σε ένα forum αν ήμουν στη θέση του.(Ούτε και εσένα μάλλον)

Πρόσεξε,δεν λεώ -ούτε ξέρω- αν ισχύει ή όχι αυτό που έκανες "quote".Μήπως να το ξανασκεφτόσουν και να το έσβηνες από μόνος σου;  ;)

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

Ωραιο βιδεον ο Χρήστος Κυριαζής.....Καπετανιδης;;; ;D ;D ;D ;D

Οχι.Μπαμπης απ τη Λουτσα.Ανερχομενος με συνομωσια... ;D ;D ;D ;D

Ακομα ενα τετοιο και θα βγαλω να πιω Johnnie-coca

Ειδες η ελαφροτητα?Με τον Vangelis χαζευεις τα συνθια... ;D ;D ;D

@Neeq μαλλον το θεωρεις ευκολο...Δεκτον. 8)

@Neeq μαλλον το θεωρεις ευκολο...Δεκτον. 8)

Oχι, αλλα ακόμα δεν καταλαβα πότε συμφωνήσαμε ότι όλοι θέλουμε να γραφουμε τετοια μουσική, και τωρα απλα διαπραγματευομαστε το αν μπορουμε.

Δε μπορώ να καταλάβω γιατι θεωρείται δεδομενο, ότι όλοι ψαχνουμε τρόπο να βγαλουμε πολλά λεφτά με κάθε κοστος ???

Μήπως να το ξανασκεφτόσουν και να το έσβηνες από μόνος σου;  ;)

Η "τραγικη οικογενειακη ιστορια" (που δεν ειναι καποιο...μυστικο του κρατους) αναφερθηκε σαν μια πιθανη εξηγηση για το χαμηλο προφιλ του Φοιβου...

Ενα απλο search στο Google θα σε πεισει γι αυτο. Το γεγονος μπορεις να το βρεις σε απειρα sites, απο επισημα sites εφημεριδων ("Το Βημα" πχ) μεχρι blogs. Δεν ειναι κατι το κρυφο, το γεγονος επαιζε το 1987 στις εφημεριδες καθε μερα για μηνες, το ξερουν και οι πετρες.

Η τελευταια αναφορα στο γεγονος που διαβασα ηταν σε μια περσινη συνεντευξη της κορης του Γκιωνακη, οπου απαντησε κανονικα σε ερωτησεις του δημοσιογραφου και για τον Φοιβο.

Τι να σβησω λοιπον? Ειναι σαν να μου λες να σβησουμε το γεγονος απο ολοκληρο το internet.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου