Προς το περιεχόμενο

Ελληνική δισκογραφία: Συμπτώσεις ή αντιγραφές;

notlrac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

Παρά την αβίαστη εισαγωγή του στη Νομική Σχολή, ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Αθήνας, η προοπτική εξέλιξης του στο νομικό κλάδο δεν τον ενθουσίαζε τόσο όσο το πάθος του για τη μουσική . Έτσι ξεκίνησε να συνθέτει τα πρώτα του τραγούδια.

Διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ!

Νομικη Α.Π.Θ.....There is no substitute ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Σου λέω απλά εκείνο το βράδυ τι "εικόνα" μου έδωσε.

Αυτη την εικονα εχω και εγω απο tv κ.λ.π.

Ειτε ειναι ετσι ειτε το "παιζει"...ανευ σημασιας, το αποτελεσμα ειναι το ιδιο ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 213
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Την άνοιξη του 2004, μία μεγάλη μουσική συνεργασία ‘‘γεννιέται’’ καθώς ο Φοίβος συνεργάζεται με την Coca-Cola.

??? Οχι μόνο κανει επιτυχιες πριν κυκλοφορήσει, αλλά συνεργάζεται και με αναψυκτικα...

Μήπως αυτό είναι το κόλπο? Μηπως να λανσαρω ντουετο Neeq-Ξινο Νερό?

Οι αναλυσεις περι του τι εστι  επιτυχια με κουραζουν πια γιατι ωριμασα και ξερω την αληθεια.. :P ;D

"O πιο επιτυχημένος σύγχρονος Έλληνας στιχουργός και συνθέτης, ο Φοίβος,  ως γνήσιος εκφραστής της εποχής του- και πειραματίστηκε με τη μουσική μόδα της εποχής.

Παρά την αβίαστη εισαγωγή του στη Νομική Σχολή, ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Αθήνας, η προοπτική εξέλιξης του στο νομικό κλάδο δεν τον ενθουσίαζε τόσο όσο το πάθος του για τη μουσική . Έτσι ξεκίνησε να συνθέτει τα πρώτα του τραγούδια.

Τι εννοει ''αβιαστη εισαγωγη''? ;D ;D ;D ;D

Γενικα το κειμενο μου φαινεται οτι το γραψε η μαμα του,την οποια μπορει και να κραταει με νυχια και δοντια μην αρχισει τα..σταριλικια... ;D ;D ;D ;D

Ο Φοιβος μ αρεσει.Δεν χαλιεμαι με τα τραγουδια του,εν αντιθεση με αλλους...ποιοτικους που μου φερνουν εμετο. :)

Το οτι δε θα επαιρνα ποτε cd του εχει να κανει με το οτι δεν θα ακουγα αυτα τα τραγουδια στο σπιτι ή στο αυτοκινητο.

Ωρες ωρες παντως σκεφτομαι ''Αν το ταδε τραγουδι το ελεγε η Αλεξιου και οχι η Βανδη,τι θα ελεγαν οσοι τον ειρωνευονται?''

Και απανταω μονος...''Τραγουδαρα..'' ;D ;D ;D

(Ξεχασα..η Αλεξιου δεν τραγουδαει τετοια...απλα πηρα φορα,φορα κατηφορα..:-X  ;D)

Απ τη στιγμη που χει γραψει ΑΥΤΟ,ολα τ αλλα ειναι φιλοσοφιες... ;D ;D ;D ;D

Ουτε το πως χτιστηκαν ΠΑΛΙΑ οι πυραμιδες...

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Φοβερος! ;D ;D ;D ;D ;D

Σαν όνομα τον ήξερα,αλλά φυσιογνωμικά ούτε καν ήξερα ποιός μπορεί να ήταν.Μου έκανε όμως αυτή την εντύπωση:Ενός πολύ "low-profile" και σεμνού ανθρώπου.

Ειχε καποιο λογο για να μεινει πισω απο τα φωτα της δημοσιοτητας, οπως επισης και το οτι εγινε γνωστος μονο με το ονομα Φοιβος και οχι Φοιβος Ταδε... 8)

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Μου έκανε όμως αυτή την εντύπωση:Ενός πολύ "low-profile" και σεμνού ανθρώπου.

Είναι λάθος το λογικό άλμα που λέει ότι ένας πετυχημένος εμπορικός συνθέτης δεν μπορεί να είναι και σεμνός, χαμηλών τόνων, σοβαρός κ.λπ.

Να το πω πιο απλά, το ότι δεν την ψώνισε, δείχνει ότι είναι όντως σοβαρός. Δεν νομίζω ότι του το επέβαλαν μόνο οι όροι του μάρκετινγκ. Απλώς κάποιος αρκετά έξυπνος για να πετύχει και μάλιστα με διάρκεια, προφανώς είναι και αρκετά έξυπνος να μη το καβαλήσει.

Τη δουλειά του κάνει. Καλά την κάνει. Απλά είναι δουλειά. Δεν είναι υψηλή τέχνη. Προσωπικά εκεί κάνω τον όποιο διαχωρισμό, κατά τα άλλα σαν προσωπικότητα μπορεί να είναι πολύ σοβαρό παιδί, μπορεί να είναι αξιόλογος σαν άτομο, να έχει χιούμορ κλπ κλπ. Τίποτε δεν συνηγορεί υπέρ του αντιθέτου.

• Moderator

Τη δουλειά του κάνει. Καλά την κάνει. Απλά είναι δουλειά. Δεν είναι υψηλή τέχνη. Προσωπικά εκεί κάνω τον όποιο διαχωρισμό, κατά τα άλλα σαν προσωπικότητα μπορεί να είναι πολύ σοβαρό παιδί, μπορεί να είναι αξιόλογος σαν άτομο, να έχει χιούμορ κλπ κλπ. Τίποτε δεν συνηγορεί υπέρ του αντιθέτου.

Bottom line..δεν νομίζω να είπε και κανείς το αντίθετο .Στα λυμένα    ;D ;D ;D ;D ;D

Ειχε καποιο λογο για να μεινει πισω απο τα φωτα της δημοσιοτητας, οπως επισης και το οτι εγινε γνωστος μονο με το ονομα Φοιβος και οχι Φοιβος Ταδε... 8)

Μπορεί...Όπως είπα δεν τον γνωρίζω προσωπικά,οπότε απλά υποθέτω.

Ο Φοιβος μ αρεσει.Δεν χαλιεμαι με τα τραγουδια του,εν αντιθεση με αλλους...ποιοτικους που μου φερνουν εμετο. :)

+1000

(Εντάξει,κάποια τραγούδια/στίχοι του μου φέρνουν τον ίδιο εμετό με τους "ποιοτικούς"...  ;D )

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

• Moderator

Είναι λάθος το λογικό άλμα που λέει ότι ένας πετυχημένος εμπορικός συνθέτης δεν μπορεί να είναι και σεμνός, χαμηλών τόνων, σοβαρός κ.λπ.

Απλά επειδή κάπου πιο πριν αναφέρθηκε και ο Πρινς....ε, αυτόν δεν τον λες και υπόδειγμα σεμνότητας...και ευτυχώς ΔΕΝ είναι   ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Το 1987 ο Γιαννης Γκιωνακης ειχε πυροβολησει την συντροφο του Αφροδιτη Κοζανιτα.

Ο Γκιωνακης καταδικαστηκε σε 18 μηνες φυλακισης για αποπειρα ανθρωποκτονιας. Ειχε γινει χαμος τοτε, για αρκετους μηνες ολη η Ελλαδα μιλαγε γι αυτο το γεγονος, οσοι ειστε στην ηλικια μου ή μεγαλυτεροι θα το θυμαστε. Στο τελος ο Γκιωνακης εξαγορασε την ποινη του και αφεθηκε ελευθερος.

Ο Φοιβος ειναι γιος της Αφροδιτης Κοζανιτα, και το 1987 ηταν 16 χρονων.

Το παραπανω γεγονος ειναι υπεραρκετο για να κρατησει τον εαυτο του εξω απο τα φωτα της δημοσιοτητας, τουλαχιστον στα πρωτα χρονια της καριερας του.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Όσον για το επιχείρημα "κάν' το κι εσύ αν μπορείς", είναι τουλάχιστον τραγικό...

ειδικα αν ΔΕΝ μπορεις να το κανεις γιατι εισαι παντελως ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ..... ;D

εγω παντως αναμενω τα ...χιτ...

Αλλά, η οικονομική επιτυχία, σημαίνει και καλλιτεχνική..?

στην ποπ και στη ροκ σκηνη αν δεν κανεις επιτυχια απλα δεν υπαρχεις...

ή νομιζεις οτι οι Jam,Clash,Beatles,Stones,Cave,Ramones,Johny Cash κτλ δεν εκαναν επιτυχια?

τα εχει πει και ο Lennon  αλλωστε  ;D

Speaking exclusively to British rock magazine Mojo, he recalls, "Around the HELP! time he'd be getting an extension on his house or something, and the joke used to be, 'OK! Today, let's write a swimming pool.' It was great motivation.

Συγγνώμη, αλλά δε γραφουμε μουσική, για να τις συγκρίνει ο κάθε ασχετος με τους Μασάι. Σεβομαστε λίγο τον εαυτό μας ;)

μη φοβασαι ΕΓΩ θα τη συγκρινω που ειμαι και ταλενταρα... ;D (ξερω οτι θα προτιμουσες τον  Bloody αλλα δεν εχει χρονο ετσι κι αλλοιως γιατι παιζει με τα 235 πεταλακια του ;D,οταν τελειωσει,σε καμμια 10αρια χρονια, θα γραψει και κανα τραγουδι... ;D )

γραψε εσυ το χιτ και μη φοβασαι...που ξερεις μπορει και να βγαλεις και κανα φραγκακι.. ;)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου