Προς το περιεχόμενο

Πουλώντας την μουσική μου μέσω Reverbnation, bandcamp, Myspace

Sakis_Gallo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Blueslick είμαι σχεδόν σίγουρος (αφήνω ένα 1%για περιθώριο λάθους) ότι δε χρειάζεται κάποια ειδική ρύθμιση σε λογαριασμό στην PayPal για να χρησιμοποιήσεις  υπηρεσίες αυτών των ιστοσελίδων. Συμφωνώ με τον carpeomnious  ότι είναι τόσο απλά πια, που δε χρειάζεται ούτε ιδιαίτερος χρόνος αλλά ούτε και γνώσεις.

Όσον αφορά φωτογραφικό ή άλλο ψηφιακό υλικό που πιθανόν να θέλεις να συμπεριλάβεις στο κατέβασμα, γνωρίζω ότι κάποιες ιστοσελίδες προσφέρουν τη δυνατότητα (π.χ. noisetrade).

(Με συγχωρείς για την άγνοιά μου αλλά τι είναι το Tuber?)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Blueslick είμαι σχεδόν σίγουρος (αφήνω ένα 1%για περιθώριο λάθους) ότι δε χρειάζεται κάποια ειδική ρύθμιση σε λογαριασμό στην PayPal για να χρησιμοποιήσεις  υπηρεσίες αυτών των ιστοσελίδων.

κάτι πρέπει να πειράξεις αλλά δε θυμάμαι λεπτομέρειες. Νομίζω κάνεις το λογαριασμό του paypal (online και συμπληρώνοντας κάποια στοιχεία που στα λένε βήμα-βήμα οι οδηγίες στο bandcamp) τέτοιον ώστε να δέχεται μικρά donations.

σόρι βιαζόμουν νωρίτερα και δεν έδωσα την άχρηστη πληροφορία μου για τις υπόλοιπες ερωτήσεις.

1) ναι ;D

2) ναι (βλ. προηγούμενο ποστ και οδηγίες bandcamp και paypal)

3) oχι*, αλλά στην αρχική σελίδα του bandcamp λέει πόσα χρήματα έχει τζιράρει :

To date, artists have made $13,131,924 using Bandcamp, and $991,096 in the past 30 days alone

Αυτό είναι καλό : σε ένα παλιότερο ποστ μου είχα γράψει αυτό, το οποίο προφανώς έχει πάψει να ισχύει. Βέβαια δεν έχω παρακολουθήσει τι γίνεται με προτεινόμενα/διαφημιζόμενα groups κλπ, αλλά αξίζει να τα ψάξει κανείς αν ενδιαφέρεται.

4) βάζεις το εξώφυλλο ούτως ή άλλως στη σελίδα σου και νομίζω οτι επιλέγεις μαζί με το άλμπουμ να κατεβαίνει και αυτό.

___

*εμείς έχουμε βάλει donation όχι πώληση.

http://www.noiz.gr/index.php?topic=178948.0

[quote author=lock link=topic=191262.msg634546#msg634546 date=1326633450

http://www.noiz.gr/index.php?topic=178948.0

Σε ευχαριστώ. Τους είχα βρεί λόγο πριν... Πολύ ωραία μπάντα.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου