stephanos Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί στο forum, μ'αρεσε το concept και είπα να το μοιραστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 καταπληκτικο αποτελεσμα και ας μην ειμαι φαν του ειδους A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Ωραίοι :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Δεν ξέρω (δεν βλέπω) για ποιό μιλάτε αλλά αν είναι το βίντεο με την πλειάδα καλλιτεχνών που ερμηνεύει σε διάφορα μέρη αποσπάσματα από τον Ερωτόκριτο, είναι η τρίτη φορά που αναφέρεται στο φόρουμ. Την δεύτερη το είχα ανοίξει εγώ (και μου το είχε επισημάνει η - απούσα τελευταία- Evi). Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση