Moderator harilatron Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Αν δεν έχουν έρθει, μπορούμε απλά να αλλάξουμε το wiring το Σάββατο και όταν έρθουν οι πυκνωτές τους αντικαθιστάς μόνος σου. (Θα δεις... απλό είναι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Man LP Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2013 καλησπερα. εχω μια Gibson les paul standard 2007 και θελω να της κανω '50 wiring. απ'οτι ειδα θα χρειαστει να αλλαξω μονο θεση στους πυκνωτες. προς το παρον δεν θα γινει αλλαγη στα pots,εχω ομως κατι πυκνωτες και αναρωτιεμαι αν θα ηταν καλη σκεψη να τους αντικαταστησω με αυτους που φοραει τωρα η κιθαρα. πυκνωτες που διαθετω 1χ orange drop 715 -0.022uF 600v 1x orange drop 225p -0.022uF 100V 2X XICON MPP 0.047 uF 3X XICON MPP 0.022 uF και μερικες φωτογραφιες απο την κιθαρα και το σχεδιο που λεω να ακολουθησω ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Man LP Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 οι πρωινοι εχουν να πουν κατι? ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 καλησπερα. εχω μια Gibson les paul standard 2007 και θελω να της κανω '50 wiring. απ'οτι ειδα θα χρειαστει να αλλαξω μονο θεση στους πυκνωτες. Πρεπει να αλλαξεις και το ποδαράκι που γειωνει το tone. Ως προς τους πυκνωτές που λες δεν έχω προσωπική άποψη άλλα είναι πολύ ευκολο να κανεις δοκιμές αλλάζοντας τους και να δεις αν ακούς κάποια διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harrisxr650 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Οσο μικροτερος πυκνωτης τοσο περισσοτερα πριμα θα εχεις. Βαλε οτι φοραει τωρα η κιθαρα σου. Λογικα 0047 μαλλον. Απο αυτους που προτεινες κανενας δεν μου αρεσει (προσωπικα). Παντα βαζω pio που στα αυτια μου ακουγονται πιο round στα πριμα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Man LP Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 ευχαριστω για τις απαντησεις. 0,022uF νομιζω ειναι αυτοι που εχει τωρα η κιθαρα μου. θα δοκιμασω οτι εχω απο πυκνωτες και οτι μου αρεσει το κραταω. εχω ενα προβλημα ομως. οταν ακουμπαω το κολλητηρι στο ποδαρακι του pots για να το ξεκολλησω δεν λιωνει το ηδη υπαρχων. το κολλητηρι φταιει? (ειναι ενα της πλακας στα 30w) ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Το ότι είναι 30w δεν φταίει, το ότι είναι της πλάκας φταίει. Το πιθανότερο είναι να θέλει καθάρισμα η μύτη του κολλητηριού και γάνωμα με καλαί. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση