neeq Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 ??????????? ??? ??? ??? 1:20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 1:20 Ο Γίωτης, ψόφιος για κασμέρια* είναι ;D *κασμέρι, το (ουσιαστικό) = Ανέκδοτο (στα Κοζανίτικα) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Χαχα πολυ καλο ;D ;D Δεν το ειχα ξαναδει. ;D Ωραιο κομματι το DX7-DX7, αλλα δεν βλεπω μεγαλη ανταποκριση του κοινου να "τραγουδησει" DX7-DX7. Οι περισσοτεροι πρεπει να ηταν της Roland ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korman709 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Τί ήχους ψάχνεις? για πανηγύρι, για σκυλάδικο, για ποντιακό, για θρακιώτικο lead, farfisa, aggelopoulos style, tsiganiko, tempa, roma, hpeirwtiko, sustes, violia keman, akordeon laiko2, gonidis 3, του T3, kazantzidis farfisa3", kalamatiano, lyra krhtikh, klarino Sibmol hpeirwtiko, makis tsikos3? για πανηγυρι θελω....αφου πρωτα μαθω μερικα κομματια....αν εχει καποιος τους ηχους pls msg me...θα το εκτιμουσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Σόρυ φίλος ντεν έκει Μ1, αν θες πάρε Triton να σε στείλω 1Gb ήχους να βαρεθείς να τους περνάς αλλά για Μ1 δεν έχω. Ξέρω κάποιους που έχουν αλλά δεν νομίζω να θέλουν να τους δώσουν τζαμπέ θα θέλουν καμιά 200αρα. Στο γνωστό site midipart να υποθέσω έψαξες και δεν βρήκες τίποτα που να σε καλύπτει? 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση