Jazzjoker Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Αν ήξερα ότι θα κάνατε τέτοιο χαβαλέ βραδιάτικα, δε θα έβγαινα χθες. ;D Πάντως και όσον αφορά το βίδεον, χωρίς να έχω υπάρξει ποτέ φαν των Βαν Χέιλεν (γιέα), το συγκεκριμένο δε νομίζω ότι θα είχε καμιά τύχη αν κυκλοφορούσε από νέο και άγνωστο συγκροτηματάκι. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Βρε μπας και το σκηνοθέτησε ο... Χάρης; ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Όχι ρε συ, αν το είχα σκηνοθετήσει εγώ θα είχα χάσει το μισό κομμάτι! ;D (το οποίο κι εγώ το βρήκα απλά συμπαθητικό έως διεκπεραιωτικό, παρότι οι αδελφοί VH παραμένουν παικταράδες). Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Ντάξ όμως , αν το εξετάσουμε ενδελεχώς :P, πάντα τέτοια video κάνανε οι Van Halen (αν εξαιρέσω κάνα - δύο κουλτουριάρικα σαν το "Right Now" :P , άντε και το «Without You». Όλα τα άλλα στη σκηνή να βαράνε, αυτό ήτο το concept. ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manos_evh Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Ντάξ όμως , αν το εξετάσουμε ενδελεχώς :P, πάντα τέτοια video κάνανε οι Van Halen (αν εξαιρέσω κάνα - δύο κουλτουριάρικα σαν το "Right Now" :P , άντε και το «Without You». Όλα τα άλλα στη σκηνή να βαράνε, αυτό ήτο το concept. ;D σωστό! πχ panama, jump, αλλα και απ τις δουλειες του roth με vai sheehan τα yankee rose, just like paradise κλπ κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Αν το παιζε το ράδιο στο αμάξι, δεν θα άλλαζα σταθμό. Δεν θα αγόραζα το cd Ούτως ή άλλως από Van Halen είχα μόνο το ΙΙ και το 1984 (Hot for Teacher ;D) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Nαι,αλλα κοβουν και κανα νυχι... Ο Εντι απ οτι βλεπω σε λιγο θα γατζωθει απ το σκαλι σα παπαγαλακι... ;D Best comment ever ;D ;D Μπα σε καλό σου !!! it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση