gvour Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Nαι,αλλα κοβουν και κανα νυχι... Ο Εντι απ οτι βλεπω σε λιγο θα γατζωθει απ το σκαλι σα παπαγαλακι... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ανιχνευσις εδαφους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 ;D ;D ;D Αμα μενεις πολυκατοικια,μ ενα noise τsuppressor ;D, δε βγαινει αχνα... ;D Όχι ρε γαμώτο, δεν το 'ξερα, και την έπαιζα σιγά μην ακούνε οι γείτονες! ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Καλα... αμα μπει ο bouzoukleri μεσα,θα μας φερει το μπουζουκι στο κεφαλι... :D Σας αφηνω,πα να κοψω τα νυχια μου γιατι απο αυριο ΜΟΝΟ με παντοφλα στη δουλεια... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Σας αφηνω,πα να κοψω τα νυχια μου γιατι απο αυριο ΜΟΝΟ με παντοφλα στη δουλεια... ;D Ετσι ειναι οι Ροκ σταρς. :P ;D Όχι ρε γαμώτο, δεν το 'ξερα, και την έπαιζα σιγά μην ακούνε οι γείτονες! ;D ;D ;D ;D Φαινεται οτι εισαι κανιμοθριος. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Φαινεται οτι εισαι κανιμοθριος. 8) Ήμουνα κάποτες! Τώρα έγινα κανέι! ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Freerock, gvour και fusiongtr, γρήγορα για ύπνο! :P :P Μου πάει να είμαι επιλοχίας!!!! ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Freerock, gvour και fusiongtr, γρήγορα για ύπνο! :P :P Μου πάει να είμαι επιλοχίας!!!! ;D ;D ΑΥΔΜ είσαι! Καλυνύχτα! ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Duke_Kritsongton Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Παιδια, απλα σεβασμος στον μεγαλο. WATCH OUT! IT'S A TANK! IT'S A FUCKIN' REVERB TANK! DAMN! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Καλα... αμα μπει ο bouzoukleri μεσα,θα μας φερει το μπουζουκι στο κεφαλι... :D Σας αφηνω,πα να κοψω τα νυχια μου γιατι απο αυριο ΜΟΝΟ με παντοφλα στη δουλεια... ;D Μέσα σε 56 απαντήσεις απαντήθηκαν ερωτήματα για Sammy Hagar, EVH, Bobos VH, mama bobos VH, David Lee Roth, LK, Rory Galagher, σκηνοθεσίες Λάκη κλπ. Πόσο μάλλον που εμφανίστηκαν ΠΑΛΙ Κανιμόθριοι και ΚΑΝΕΪ. Με συγκινήσατε παλιόπαιδα. Και λόγω εντοπιότητας περιμένω την Κοζανίτισα καλονή να εμφανισθεί εναγωνίως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Και λόγω εντοπιότητας περιμένω την Κοζανίτισα καλονή να εμφανισθεί εναγωνίως. Πόθεν κρατάει η σκούφια σου; ??? ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση