freerock1974 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Kαλη ειναι η Βαλεριφ... :D Τον ενεπνεε... ;D Νομιζω οτι την αδικει η φωτογραφια.Απο τα ''Τεστ'' την βρηκες ωρε? ;D Ολαι αι καλλοναι ητο καπως στα 80's.To μαλλι?Τα μαγια?Δεν ξερω αλλα φαινονταν καπως. Για την εποχη μας δε λεει.Εχουμε αλλα στανταρτς. Μια απλη Κοζανιτισσα ας πουμε της ριχνει στ αυτια.. ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Ε, αν μη τι άλλο με την καινούργια κ. VH αναβαθμίστηκε ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδιά, μόνο εγώ ακούω τον πιο ώριμο Eddie που έχω ακούσει? Λίγα και να καίνε τόσο που να λες θέλω κι άλλο, αλλά να σου λέει όχι, μέχρι εδώ ήτανε! Μια απλη Κοζανιτισσα ας πουμε της ριχνει στ αυτια.. ;D Πόσο απλή δηλαδή? Με παραδοσιακή αμφίεση? ;D ;D EDIT: Το 4:00 με 4:20 μου θυμίζει πολύ AC/DC, ακόμα και ο ήχος και το παίξιμο του Eddie είναι Angus! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Πόσο απλή δηλαδή? Με παραδοσιακή αμφίεση? ;D ;D Απλη,με το τζινακι της,το T-shirt της... Μονοπήνια. :D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Με καλυψε ο Σταυρος(Freerock)σ οτι αφορα Roth και Hagar. Kι εδω που τα λεμε κατι ξερει ο Freerock για το θεμα Hard rock ως Thunderfan και οχι μονο. Oσο για τον Red rocker ειπαμε εχει κανει κι αυτος κομματαρες με τους Van Halen(του λογου μου τον γουσταρα και σε καποια προσωπικα του). Van Halen - Finish What Ya Started (music video) HD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Απλη,με το τζινακι της,το T-shirt της... Μονοπήνια. :D Φίλος, οι μονοπήνιες κάνουν πολύ θόρυβο (εκτός αν βάλεις το μεσαίο ανάποδα ;D ;D). Θα σας ακούει όλο το τετράγωνο! Έχω δοκιμάσει και κσέρο! ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Παντως καλη η καινουρια του συζυγος.Κι αυτος αρχοντας.Ειδικα το γαμηλιο παντοφλετο τα σπαει. ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Φίλος, οι μονοπήνιες κάνουν πολύ θόρυβο (εκτός αν βάλεις το μεσαίο ανάποδα ;D ;D). Θα σας ακούει όλο το τετράγωνο! Έχω δοκιμάσει και κσέρο! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Αμα μενεις πολυκατοικια,μ ενα noise τsuppressor ;D, δε βγαινει αχνα... ;D Παντως καλη η καινουρια του συζυγος.Κι αυτος αρχοντας.Ειδικα το γαμηλιο παντοφλετο τα σπαει. ;D ;D ;D ;D ;D ;D Καλα...αυτοι οι ροκ σταρς γιατι ξαναπαντρευονται? ??? Δεν τους εφτανε ενας γαμος?Ρε λοξα οι αθρώποι... :P GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Καλα...αυτοι οι ροκ σταρς γιατι ξαναπαντρευονται? ??? Δεν τους εφτανε ενας γαμος?Ρε λοξα οι αθρώποι... :P Ελα ντε.Μακαρι παντως να τον μαζεψε γιατι ειχε πολυ σοβαρο προβλημα ο Eddie με το αλκοολ. Ρε Σταυρε εσυ που χεις νταραβερια με ροκσταρια την τιμουνε την παντοφλα οι καλοι κιθαριστες ε? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Ρε Σταυρε εσυ που χεις νταραβερια με ροκσταρια την τιμουνε την παντοφλα οι καλοι κιθαριστες ε? ;D Nαι,αλλα κοβουν και κανα νυχι... Ο Εντι απ οτι βλεπω σε λιγο θα γατζωθει απ το σκαλι σα παπαγαλακι... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση