UnderGround Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2006 Συμφωνω με freemind,Lost highway,stanley και με καποιες αποψεις του Wow!. Προφανως αυτο πρεπει να ειναι καποιο show room. Eαν ο ανθρωπος δεν ειναι επαγγελματιας και δεν ξερει τι και πως θελει να παιξει, δεν νοειται να εχει απο δυο rack σε καθε μοντελο... Τελος παντων..... Εδω μεσα παντως υπαρχουν καποιοι που με διαφορα σχολια, βγαζουν τις συζητησεις απο το δρομο που πρεπει να παρουν και τις κανουν κουλουβαχατα. Γενικα τις γα...ε. Οποιος καταλαβε, καταλαβε .... Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2006 Συμφωνω με freemind' date='Lost highway,stanley και με καποιες αποψεις του Wow!. Προφανως αυτο πρεπει να ειναι καποιο show room. Eαν ο ανθρωπος δεν ειναι επαγγελματιας και δεν ξερει τι και πως θελει να παιξει, δεν νοειται να εχει απο δυο rack σε καθε μοντελο...Τελος παντων..... Εδω μεσα παντως υπαρχουν καποιοι που με διαφορα σχολια, βγαζουν τις συζητησεις απο το δρομο που πρεπει να παρουν και τις κανουν κουλουβαχατα. Γενικα τις γα...ε. [b']Οποιος καταλαβε, καταλαβε [/b].... Ναι ρε γαμωτο......ντροπη τους...... :D :D ..ανιδεοι μωρε..τι περιμενεις....αλητες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2006 Δεν αποκαλεσα κανενα ανιδεο, ουτε θα ερθω σε αντιπαραθεση με κανενα, γιατι απλα βαριεμαι να παπαρολογω. Εξαλου εαν εισαι "Mες τα ποδια της Kate" θα εισαι σιγουρα σε νιρβανα αρα... δικαιλογημενος. Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aljam Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2006 εχει πολλα λεφτα το ατομο παρ ολα αυτα θα ηθελα να του κανω δωρω την παρακατω κιθαρα αντε και καλο "παιξιμο" http://www.strangepersons.com/images/content/15440.JPG P>ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2006 Δεν αποκαλεσα κανενα ανιδεο' date=' ουτε θα ερθω σε αντιπαραθεση με κανενα, γιατι απλα βαριεμαι να παπαρολογω. Εξαλου εαν εισαι "Mες τα ποδια της Kate" θα εισαι σιγουρα σε νιρβανα αρα... δικαιλογημενος.[/quote'] Underground, αν κάποιος γ@μ@ει μια συζήτηση είναι αυτός που κάνει εμπρηστικές bitching δηλώσεις σαν τις δικές σου. Flaming στην αργκώ του usenet. :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2006 Δεν αποκαλεσα κανενα ανιδεο' date=' ουτε θα ερθω σε αντιπαραθεση με κανενα, γιατι απλα βαριεμαι να παπαρολογω. Εξαλου [b']εαν εισαι "Mες τα ποδια της Kate" θα εισαι σιγουρα σε νιρβανα αρα... δικαιλογημενος[/b]. Σε Ευχαριστω.... :D :D Θα ερθει και η ωρα σου μπεμπη μου... :D Με Αγαπη :D Απλα με εκνευριζει οταν μερικοι δεν εχουν το θαρρος της γνωμης τους...πες ρε αγορινα..οταν σκαει καποιο ασχετο ποστ...κατι...οχι μετα απο 50 ποστ ερχεσαι και μου πετας δηλωσεις γεματες σοβαροφανειας....και επειδη με φωναζει η kate τωρα...βασανισου ..... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2006 Εαν γουσταρεται αντιπαραθεση, καλυτερα με προσωπικα μυνηματα. Εχει γινει κωλος το site γενικα γιατι οποτε παει να ξεκινησει μια σοβαρη συζητηση, θα γραφτει κατι εντελως ασχετο και μετα θα γινει μπαχαλο. Σε πολλα ξενα site που γραφω ειναι πιο σοβαρα τα πραγματα.... Τωρα εαν κανω εμπρηστικες δηλωσεις ψαξε και τα αλλα post που εχω κανει για να τις δεις σαν συνολο. Καποιος ομως πρεπει να μιλησει για ολο αυτο το χαλι, γιατι το site ξεκινησε αρκετα σοβαρα και ειναι κριμα να χαλασει η ολη φαση. Απλα δεν μασαω τα λογια μου και προβλημα του οποιος δεν γουσταρει με αυτο. Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aljam Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2006 οποιος ερχεται σε αντιπαραθεση με τον αντουαν θα πρεπει να ειναι πολυ βλακας το ατομο ειναι απαιχτο,με τρομερο χιουμωρ και φαντασια αντουαν σε θαυμαζω ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ??? P>ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2006 οποιος ερχεται σε αντιπαραθεση με τον αντουαν θα πρεπει να ειναι πολυ βλακαςτο ατομο ειναι απαιχτο' date='με τρομερο χιουμωρ και φαντασια [b']αντουαν σε θαυμαζω[/b] ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ??? Η Μητερα σου το ξερει;;;; :D :D :D :D :D :D Να σαι καλα φιλε μου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2006 ρε αρχηγε μου (στον Underground μιλαω :lol: ) μηπως τα παιρνεις υπερβολικα σοβαρα τα πραγματα?? Για ΜΟΥΣΙΚΗ & Gear μιλαμε εδω μεσα ,δεν θεραπευουμε & τον καρκινο... 8O 8O :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση