aljam Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2006 δεν ειναι μεζερια ρε ειναι αγανακτηση οταν βλεπεις αυτα και σκεφτεσαι πως εκοψες τον κωλο σου για να παρεις μια κονσολιτσα με 100 €,ξανακοβει τον κωλο του ο κιθαριστας για να παρει μια ηλεκτρακουστικη με 180 €,δουλευεις με μικροφωνα που κοστιζουν 5€,ακους απο ηχεια που δεν αποτελουν ουτε 2 ιδια και δεν κοστιζουν ολα μαζι πανω απο 120 €,φτιαχνοντας μονος σου καλωδια για μικρο κοστος και ολα αυτα στα 23 σου εχοντας ονειρα για την μουσικη,και καταλαβαινεις πως επειδη δεν εχεις λεφτα δεν μπορεις να κανεις ουτε προβες γιατι ολη η μπαντα ξενερωνει με τον αθλιο ηχο τοτε αγανακτεις δεν μιζεριαζεις οταν βλεπεις εναν επιδειξια να αποκαλυπτεθ χωρις ντροπη τα πλουσια ελεη που του χαρισε ο θεος γιατι ο μπαμπας του ηταν καλος ανθρωπος P>ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2006 δεν ειναι μεζερια ρεειναι αγανακτηση οταν βλεπεις αυτα και σκεφτεσαι πως εκοψες τον κωλο σου για να παρεις μια κονσολιτσα με 100 ¤' date='ξανακοβει τον κωλο του ο κιθαριστας για να παρει μια ηλεκτρακουστικη με 180 ¤,δουλευεις με μικροφωνα που κοστιζουν 5¤,ακους απο ηχεια που δεν αποτελουν ουτε 2 ιδια και δεν κοστιζουν ολα μαζι πανω απο 120 ¤,φτιαχνοντας μονος σου καλωδια για μικρο κοστος και ολα αυτα στα 23 σου εχοντας ονειρα για την μουσικη,και καταλαβαινεις πως επειδη δεν εχεις λεφτα δεν μπορεις να κανεις ουτε προβες γιατι ολη η μπαντα ξενερωνει με τον αθλιο ηχο τοτε αγανακτεις δεν μιζεριαζεις οταν βλεπεις εναν επιδειξια να αποκαλυπτεθ χωρις ντροπη τα πλουσια ελεη που του χαρισε ο θεος γιατι ο μπαμπας του ηταν καλος ανθρωπος[/quote'] Όλα αυτά μαζί : είναι μιζέρια. Στα 23 σου, πρέπει να βρεις και κάποια δουλειά φίλε μου. Με τον πρώτο μισθό θα έχουν καλυφθεί όλα τα παραπάνω έξοδα. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aljam Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2006 ρε μπουλη απο τα 15 μου δουλευω και τωρα κανω πρακτικη με 250€ και το απογευμα δουλευω οικοδομη και αυτα που βγαζω τα δινω για νοικι ,νερο,φως,φαι γιατι μενω μονος μου και οχι με την μαμα μου αλλα και σπιτι μου να ημουν πως θα μαζευα 300.000€ για να εχω τον εξοπλισμο που εχει ο τυπος? ουτε μια ζωη δεν φτανει ετσι ειναι,στερουμαστε εμεις τα παντα για να τα εχουν καποιοι ολα P>ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2006 ρε μπουλη απο τα 15 μου δουλευω και τωρα κανω πρακτικη με 250¤ και το απογευμα δουλευω οικοδομηκαι αυτα που βγαζω τα δινω για νοικι ' date='νερο,φως,φαι γιατι μενω μονος μου και οχι με την μαμα μου αλλα και σπιτι μου να ημουν πως θα μαζευα 300.000¤ για να εχω τον εξοπλισμο που εχει ο τυπος? ουτε μια ζωη δεν φτανει ετσι ειναι,στερουμαστε εμεις τα παντα για να τα εχουν καποιοι ολα[/quote'] Εγώ δεν σου πρότεινα λύση για να έχεις τον εξοπλισμό του τύπου (αν τελικά υπάρχει τύπος, όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ μου). Σου πρότεινα λύση για να ταλαιπωρείσαι λιγότερο και εσύ και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος, να σταματήσετε επιτέλους να φτιάχνετε μόνοι σας καλώδια. Από τα 15 σου μέχρι σήμερα δεν έχουν περισέψει μερικά ευρώ για να καλύψεις τα έξοδα που ανέφερες; Υ.Γ. Μπούλη γιατί με είπες; Δεν έχετε χοντρούληδες στην ΚΝΕ? Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2006 Υ.Γ. Μπούλη γιατί με είπες; Δεν έχετε χοντρούληδες στην ΚΝΕ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μόλις βρήκαμε την ατάκα του μήνα! :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2006 Υ.Γ. Μπούλη γιατί με είπες; Δεν έχετε χοντρούληδες στην ΚΝΕ? :D Κεντρο Νοσηροτητος Ελλαδος :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aljam Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2006 σορρυ προδωθηκες κι ολας το μπουλη δεν πηγαινε για τα κιλα τα οποια δεν ξερω αν εχεις ειναι μια εκφραση που χρησιμοποιω συχνακαι συμαινει πιο πολυ ανιδεος και την ειπα επειδη δεν καταλαβες το εννοουσα συγνωμη και παλι αλλα οταν βλεπω επιδηξη χρηματος μου βγενει ο κακος μου εαυτος μικροκομπλεξισμος των αστικων καταλοιπων ειναι μια εποχη εμπαινα στο www.bassandrums.gr απο το οποιο με κοψανε. ολη την ωρα διαφημιζαν τα οργανα που ειχαν και για μουσικη δεν μιλαγαν καθολου ασε που οταν τους ρωταγες κατι δεν απαντουσαν ασχετοι τελειως λεγανε μονο για το ποσα λευτα κανει το οργανο τους και ποσο ο ενισχυτης τους P>ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΤΑΞΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ GEAR! :lol: :lol: ΖΗΤΩ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΜΕ ΚΑΣΣΕΤΟΦΩΝΟ LUCKY!! :lol: :lol: ΚΤΗΝΗ ΤΟΥ CUSTOM SHOP & ΤΩΝ PRO-TOOLS ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΣΑΣ!!! :lol: :lol: ΦΩΤΙΑ ,ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ GEARHEAD ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ!! :lol: :lol: ΜΕ ΑΓΑΠΗ www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ΖΗΤΩ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΜΕ ΚΑΣΣΕΤΟΦΩΝΟ LUCKY!! Απαραίτητα με κασέτα Intersonic... :lol: Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2006 4.Συμφωνείτε να μην αναρτείτε μηνύματα με συκοφαντικό, υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή, καθώς και πολιτικού, θρησκευτικού, ή φυλετικού χαρακτήρα. Θα μαι πολύ UFO αν ζητήσω να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους, ή απλά γραφικός; Όσο και αν δεν το αντιλαμβάνεστε, κάποιοι ενοχλούνται... Σπουδαία τα λάχανα; Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση