nasokosm Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Μπαίνουμε στο ψητό, το μπράτσο! Εχουμε κόψει το ξύλο,έχουμε κολήσει ξύλο για τον τάκο δεξιά και για τα αυτιά αριστερά και έχουμε εφαρμόσει το template ιδιοκατασκευή για να μαρκάρουμε. Μετά κόβουμε το κανάλι για τη βέργα, εφαρμόζοντας το ρούτερ κόβουμε το περίγραμμα μεσω του template. ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕ ROUTER και γενικά ηλεκτρικά εργαλεία θέλουν ΠΡΟΣΟΧΗ πανω απο όλα ΑΣΦΑΛΕΙΑ! Κάπου βλέπουμε και την ταστιέρα φτιαγμέμη σε διαφορετικό χρόνο με radious 12 ιντσες και μήκος χορδής 64 εκ. Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 πολυ ωραια δουλεια. περιμενω να δω και συνδεση μπρατσου-σωματος. βαλε και αλλες φωτο, περιμενουμε. α και το καλουπι σου πολυ καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Η φωτο που ξέχασα! Η ένωση του μπράτσου αργεί, πάρε μια προκαταβολική φωτο! Παμε στα δύσκολα, το κόψιμο με το ρούτερ για τα ξύλινα συρίτια στο σώμα! Ειναι η τριτη φορά που αλλάζω τρόπο και εφάρμοσα το εργαλείο του Stew mac για κάθετη κοπή φυσικά όλα ιδιοκατασκευή και πήγε πολυ καλα! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 τι ομορφα καλουπια ειναι αυτα. μου αρεσε η βαση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
distortion Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Πολύ ωραία..!! http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 H κατασκευή ημιακουστικών και ακουστικών οργάνων είναι πολύ συναρπαστικότερη απο τα solid όργανα. ;D Πώς και αποφάσισες να δώσεις καμπυλότητα στο καπάκι? υπ όψιν οτι σε ρωτάει άσχετος... Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Για να καταλάβεις καλύτερα τι εξυπηρετεί η βάση δές και το υπόλοιπο, ειναι ιδιοκατασκευή το σύστημα του Sewmac , κερδιζεις 250$ και δεν περιμένεις! πρεπει ομως να παρεις τα καταπληκτικά κοπτικά με τα ρουλεμάν ειναι ότι καλύτερο! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 H κατασκευή ημιακουστικών και ακουστικών οργάνων είναι πολύ συναρμαστικότερη απο τα solid όργανα. ;D Φυσικά γιατί το ένα είναι οργανοποιεία και το άλλο μαραγκοδουλειές. 8) Παρακολουθώ και εγώ με θαυμασμό και ενδιαφέρον. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 ... Παρακολουθώ και εγώ με θαυμασμό και ενδιαφέρον. Κι εγώ το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Πώς και αποφάσισες να δώσεις καμπυλότητα στο καπάκι? υπ όψιν οτι σε ρωτάει άσχετος... Το να φτιάξεις κιθάρα με επίπεδο το πάνω καπάκι ειναι συνέχεια της τεχνοτροπίας της κατασκευής κλασικής κιθάρας και οταν την εφαρμόσεις βλέπεις ένα καπάκι που είναι αρχικά επίπεδο και καμπυλώνεται απο την τάση των χορδών. Επειδή στις ακουστικές η τάση ειναι μεγαλύτερη περίπου 70 κιλά απο 40 στη κλασική, δίνουν καμπύλη στο καπάκι εκ των προτέρων για πιο σταθερ'οτητα, πράγματι δεν ξεκουρδίζεται σχεδόν καθόλου! Τώρα διαφορές στον ήχο μη μου ζητάς αυτή που βλέπεις ειναι μόλις η τέταρτη ακουστική μου . Συνεχίζουμε Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση