The Genius Loci Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2012 Επειδή δεν θυμάμαι να έχει αναφερθεί Enjoy! Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
G.K. Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2012 Μου τη σπαει απιστευτα καθε φορα που βλεπω βιντεο Timmons. ;D Περα απο παιχταρας εχει παντα φοβερο ηχο... Και φαινεται πολυ προσγειωμενος... Στράαατα Stratούλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2012 Παιχταράς και πολύ ωραίο studi-άκι μου φαίνεται!!!!!! West tracks or something είπε; Θα το googl-άρω Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2012 Εξαιρετικος οπως παντα ο Timmons.Kαι το παιξιμο του σπαει κοκκαλα. Κυριως ομως ειναι ουσιαστικος και ποτε η φοβερη τεχνικη του δε λειτουργει σε βαρος του κομματιου. Πολυ ωραια βιντεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2012 Εξαιρετικος οπως παντα ο Timmons.Kαι το παιξιμο του σπαει κοκκαλα. Κυριως ομως ειναι ουσιαστικος και ποτε η φοβερη τεχνικη του δε λειτουργει σε βαρος του κομματιου. Πολυ ωραια βιντεα. +1 Αυτό που ποτέ δεν κατάλαβα με τον συγκεκριμένο βέβαια είναι γιατί έβαλε την Ibanez να του φτιάξει στρατ και δεν πήγε να πάρει μια American Standard να ξεμπερδεύει. ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2012 Σωστό post TGL :) Έχω ακούσει εδώ και καιρό το δίσκο.Το προσεγγίζει ωραία το πράμα ο άτιμος.Δεν είναι κι εύκολο πράγμα να αποδώσεις την ατμόσφαιρα,τη μελωδία(φωνητικών) κλπ του original δίσκου ,έχοντας ως μόνο όπλο την lead κιθάρα.Βρίσκω το εγχείρημα γενικά ωραίο,καλόγουστο,χωρίς υπερβολές και φυσικά πάντα με το απίστευτο touch του κυρίου Timmons. Το συστήνω σε κολλημένους και μη με τους Beatles ;) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2012 +1 σε όλους σας. Με μεγάλη δόση υπερβολής (ή μήπως όχι?) θα πω ότι σε συμμετοχή σε κάτι τέτοια θέματα φαίνεται ποια είναι η αφρόκρεμα του φόρουμ, τουλάχιστον από άποψης κιθαριστικού γούστου. ;D ;D (μπορεί να απουσιάζουν βέβαια όσοι δεν το πήραν χαμπάρι). Για μένα ο Timmons είναι υπόδειγμα κιθαριστικής αντίληψης. Ναι, υπηρετεί πάντοτε το κομμάτι, είτε είναι instrumental, είτε παίζει με την Olivia Newton John, την Paula Abdul ή τον Paul Stanley. Αυτό που ποτέ δεν κατάλαβα με τον συγκεκριμένο βέβαια είναι γιατί έβαλε την Ibanez να του φτιάξει στρατ και δεν πήγε να πάρει μια American Standard να ξεμπερδεύει. ;D Εσύ JJ να έρθεις αύριο με τον κηδεμόνα σου. 8) Πολύ θα ήθελες και εσύ και η 7ender να έβγαζε τέτοια κιθάρα. :P :P ;D ;D ;D (πέραν της πλάκας, πρόσεξε το tremolo παρακαλώ και πες μου τι σου θυμίζει... hint, κάτι πορτοκαλί... ;D ;D) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2012 (πέραν της πλάκας, πρόσεξε το tremolo παρακαλώ και πες μου τι σου θυμίζει... hint, κάτι πορτοκαλί...) Δεν ξέρω. Παραδίνομαι. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koraxprs Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 Για μένα ο Timmons είναι υπόδειγμα κιθαριστικής αντίληψης. Αυτό ακριβώς. Και εξηγεί το γιατί ποτε η φοβερη τεχνικη του δε λειτουργει σε βαρος του κομματιου. ;) Κάθε φορά που τον ακούω (και το κάνω συχνα ;D ) χαζεύω... ΥΓ. TGL μας μπρίζωσες με τα μυστήρια, τι εννοείς με το πορτοκαλί; :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 Ο δίσκος είναι από τα ωραιότερα tributes που μπορεί να βρεί κανείς. Κι ο Τίμμονς είναι απλά τεράστιος σε όλα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση