Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2012 Δεν εχει οθονη, φανταζομαι το παρατηρησες. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
miii Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2012 έχω οθόνη,να μήν κολλάει το cubase 7 πού θα πάρω αυθεντικό θέλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2012 Tα "minimum system requirements' του Cubase 7 ειναι Windows 7 / Intel or AMD dual core CPU / 2GB RAM. Εγω δεν θα αγοραζα τιποτα λιγοτερο απο τετραπυρινη CPU εν ετει 2012. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
maiden666 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2012 Επειδή και εγώ είχα πέρυσι μεγάλο κόλλημα να πάρω Mac για να στήσω ένα μικρό studio, τελικά πήρα το MacBook Pro 15' και ομολογουμένως είναι πολύ καλό και γρήγορο -τρέχει το Logic άνετα χωρίς να έχω παρατηρήσει latency. Όμως, πραγματικά δεν ξέρω αν αξίζει τα λεφτά του το Mac γιατί κατά τη γνώμη μου είναι πάρα πολύ overrated. Άσε που τη δουλειά σου μπορείς να την κάνεις και στα Windows σε ένα ακόμα πιο γρήγορο και φθηνότερο υπολογιστή. Έπρεπε να σκάσω 2.5 χιλιάρικα για να το καταλάβω και πίστεψέ με, τώρα το μετανιώνω. Θύμα του marketing και εγώ...Όσο για το mac mini, εγώ θα το απέφευγα, δε νομίζω να μπορεί να σηκώσει ολόκληρο Cubase...Α και φαντάζομαι να χρησιμοποιήσεις εξωτερικό σκληρό δίσκο με Firewire/USB 3.0 γιατί μουσική+δίσκος 5400 RPM δεν πάνε μαζί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2012 παντως ενας φιλος που δουλευει στην υποστηριξη της apple λεει οτι σχεδον ολα τα προβληματα εχουν να κανουν με mac mini και mac air YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SATANISTER666 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2012 o i7 ξεφεύγει..και άσε που θα βαλω άπειρες δοσεις.. απλά περιμένουμε τπτ καινούργιο σε imac?δε θελω pc mac θέλω Ναι, υπαρχει καινουριος http://isquare.gr/η-apple-ανακοίνωσε-πολλά-και-εντυπωσιακά-νέα-προϊόντα, Οποτε...... Υπομονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση