The Genius Loci Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2012 Και για τους λάτρεις του Galactica: My Frackin' Life ;D Θα ήθελα να δω το videoclip... 8) ;) ;D Να κάτσεις φρόνιμα. 8) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 Ξέχασες το YODA: Ζωή μου γαμώ τη ;D ;D ;D ;D ;D ;D Και για τους λάτρεις του Galactica: My Frackin' Life Σόρι αλλά στα σημεία που δεν έχω καραφλιάσει, είμαι... ξανθός. Κάτι χάνω εδώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 Σόρι αλλά στα σημεία που δεν έχω καραφλιάσει, είμαι... ξανθός. Κάτι χάνω εδώ! http://en.battlestarwiki.org/wiki/Frak Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 Τέλειο! Ήμουν πολύ φανατικός αρχές '80. Μετά... απogalactiστηca ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση