Guru Nikolas Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Μιλάω για κλασσική μουσική και για την "επισημη" έκδοση της παρτιτούρας καταρχήν. Το έργο έχει τον τίτλο "My fucking life"... Φοβάμαι όμως ότι μπορεί να υπάρχουν προβλήματα όσων αφορά την κυκλοφορία του κανονικά (όχι απο εμένα, αλλά μπορεί να εμποδίσει κάποιους να το εκτελέσουν ζωντανά ή να μπει στο πρόγραμμά τους, κλπ...). Τι λέτε εσείς; Να το κρατήσω το τίτλο ή να πάω για την συντόμευση MFL? Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Δε γνωρίζω τι προβληματα μπορει να προκύψουν αλλά και το MFL δε μου αρέσει ως εναλλακτική. Ισως κατι σε στυλ My F Life. Αν το κάνεις και απο Φα+- κλιμακα, θα είσαι πρώτος :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Δεν νομιζω οτι ο χωρος των κλασσικων ειναι ο καλυτερος για τετοιους τιτλους...Γνωριζω αρκετα παιδια που σπουδαζουν-σπουδασαν και το 90% τους εχουν κολληματα... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Θέλεις να μας πείς ότι δεν μπορείς να σκεφτείς κανένα άλλο τίτλο... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Μιλάω για κλασσική μουσική και για την "επισημη" έκδοση της παρτιτούρας καταρχήν. Το έργο έχει τον τίτλο "My fucking life"... Φοβάμαι όμως ότι μπορεί να υπάρχουν προβλήματα όσων αφορά την κυκλοφορία του κανονικά (όχι απο εμένα, αλλά μπορεί να εμποδίσει κάποιους να το εκτελέσουν ζωντανά ή να μπει στο πρόγραμμά τους, κλπ...). Τι λέτε εσείς; Να το κρατήσω το τίτλο ή να πάω για την συντόμευση MFL? Ελπίζω να μπορείς να το κρατήσεις. Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι το 2012 θα έπρεπε να σκεφτόμαστε ότι έχουμε πρόβλημα μ'αυτά. Παρεμπιπτόντως, τα αρχικά έχουν νόημα (σε instrumental μουσική) αν θέλεις να κάνεις λογοπαίγνιο. Για παράδειγμα έχω ένα κομμάτι που ο τίτλος του είναι ATM. Και όποιος κατάλαβε. :) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Πάντως ο alitiz έχει βγάλει κομμάτι με το όνομα Poutana. Ελπίζω να βοήθησα ;D https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 My bloody life ίσως...; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Εμενα παντως αυτοι οι τιτλοι με παραπεμπουν σε archive-madrugada και οχι σε κλασσικη-νεοκλασσικη μουσικη... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 OP Guru Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Το έλυσα το πρόβλημα με 2 τρόπους: 1. ποσταρα σε φόρουμ με κλασσικούς πιανίστες το ίδιο θέμα. 100% δε το γουστάρουν. 2. Μετέφρασα τον τίτλο στα Ελληνικά (Η γαμημένη μου ζωή) και είναι τόσο χάλια που... δε πάει... Άκυρο παιδιά... Άκυρο... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Η γαμημένη μου ζωή Καλα αυτο θα γινοτανε μεγαλο χιτ μια και ειναι υπερ-επικαιρο (νομιζω οτι το ψιθυριζει το 99% των Ελληνων πριν πεσουν για υπνο το βραδυ....) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση