marios982 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Εχω το εξης προβλημα:Ειχα εγκατεστημενο το sonar 8 αλλα χρειαστηκε να κανω format.Εσωσα ολα τραγουδια που εγραψα στο sonar σε αλλο σκληρο,εκανα format, ξαναπερασα το sonar και ολα τα plugins αλλα οταν πηγα να τα ανοιξω φορτωνει για λιγο και μετα κλεινει τελειως!!Και γινεται με ολα τα saved files που εχω.Υπαρχει καποιος τροπος να τα ανοιξω?χαθηκαν εντελως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tokkis Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 ανοιξε τα ενα ενα αφου ανοίγουν για λίγο και σωστα ως OMF.. πιθανον να στρωσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marios982 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Πως τα ανοιγω ως OMF? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Εσωσα ολα τραγουδια που εγραψα στο sonar σε αλλο σκληρο Ως τι αρχεία τα έσωσες; Το audio folder του sonar, το κράτησες; Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marios982 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Ναι το κρατησα!Τα αρχεια ειναι σωσμενα ως CWP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Όταν το επανεγκατέστησες, αντέγραψες τα περιεχόμενα του παλιού audio folder στο καινούριο; Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marios982 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Ναι τα αντεγραψα εκει που αποθηκευονται ολα τα τραγουδια σε ενα φακελο cakewalk projects.Το εχω κανει ξανα στο παρελθον και δεν ειχα προβλημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Ok, εφόσον έχεις τα cwp αρχεία και το audio folder, τα κομμάτια σου σίγουρα δε χάθηκαν. Δοκίμασες μια επανεγκατάσταση του Sonar αφού σου παρουσίασε το πρόβλημα; Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marios982 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Δε δοκιμασα αλλα καποια αρχεια παλιοτερα μου τα ανοιγει!Λες να φταιει οντως η εγκατασταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Δε δοκιμασα αλλα καποια αρχεια παλιοτερα μου τα ανοιγει!Λες να φταιει οντως η εγκατασταση? Μπορεί. Αλλά τώρα που είπες για παλιότερα αρχεία, είχες εγκαταστήσει τα updates του sonar στην παλιά εγκατάσταση; Αν ναι, τα έχεις εγκαταστήσει και στην καινούρια; Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση