ignantios Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 είδος εργόχειρου, κεντητού ή πλεκτού (με βελονάκι), που στρώνεται κυρίως σε τραπέζι (σ.σ. όχι σε κονσόλα :P ;D) καλα....αυτα τα ακουω βερεσε......ελα να δεις hot rod deluxe με κεντημα επανω και μετα μου λες.... ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 ελα να δεις hot rod deluxe με κεντημα επανω και μετα μου λες.... ;D OMG!!! :P ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Nαι καλα.....ας εμπαινε η κυρα ΜΑΡΙΑ (η μανα μου ) εκει μεσα..και το πρωτο πραγμα που θα ελεγε ειναι:''καλα δεν εχεις καμια γκομενα να βγεις εξω να πατε για κανα ποτο,να πατε κανα ταξιδι που ριχνεις τα λεφτα σου σε αυτα τα χαζοπραγματα?'' ;D Ασε οτι δεν εχει πουθενα σεμεν!(δεν ξερω εαν γραφεται ετσι .)::) Απάντησε στην κυρία Μαρία, ότι δεν έχει σεμέν, αλλά αν έρθει μετά τα μεσάνυχτα θα έχει σεμέν ντε φερ, ρουλέτα, στούκι, κόκκαλα, και τα κορίτσια θα σερβίρουν τα ποτά! ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Nαι καλα.....ας εμπαινε η κυρα ΜΑΡΙΑ (η μανα μου ) εκει μεσα..και το πρωτο πραγμα που θα ελεγε ειναι:''καλα δεν εχεις καμια γκομενα να βγεις εξω να πατε για κανα ποτο,να πατε κανα ταξιδι που ριχνεις τα λεφτα σου σε αυτα τα χαζοπραγματα?'' ;D Ασε οτι δεν εχει πουθενα σεμεν!(δεν ξερω εαν γραφεται ετσι .)::) ;D ;D ;D ;D ;D ;D Εισαι ημιθεος και η κυρα Μαρια ακομα πιο ημιθεα! Οσο για το στουντιο του Γκιλμουρ....Αμα ειχα τα λεφτα του,σιγα μην πηγαινα στα ποταμια να το στησω και να παιρνω χαπια για αρθριτικα... :-\ Θα το κανα στο LA με θεα τον Ειρηνικο και το ιδιοκτητο beach volley οπου θα ειχα τα κοριτσα να παιζουν... :D Να μη με κοροιδευει κι η κυρα Μαρια... ;D και τα κορίτσια θα σερβίρουν τα ποτά! ;D ;D ;D ;D ;D Δε θα τις αφησει...θελει να σερβιρει αυτη.. ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Δε θα τις αφησει...θελει να σερβιρει αυτη.. ;D Δεν νομίζω! Μόλις δει το στούκι θα πει, εγώ κάνω τη ΜΑΝΑ! Να βλέπω το χρήμα! ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2012 Τι να τα κάνεις τα λεφτά, άμα δεν έχεις φράγκα ;D ;D ;D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggelos_ Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2012 Έλα μωρε σιγά τα μπροκολα. εγω εχω δυο τέτοια και με αίθουσα κινηματογράφου, δυο γήπεδα τεννις εκτροφειο αραβικών αλόγων. Αλλα βαριέμαι να παω. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2012 Έλα μωρε σιγά τα μπροκολα. εγω εχω δυο τέτοια και με αίθουσα κινηματογράφου, δυο γήπεδα τεννις εκτροφειο αραβικών αλόγων. Αλλα βαριέμαι να παω. :) Αν το ελικόπτερο δεν έχει καύσιμα λόγω ακρίβειας, είναι ταλαιπωρία να τραβιέσαι! ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση