PaulVon Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2006 Lisa Gerrard Anneke van Giersbergen Ofra Haza Destroy him, my robots! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kokoman Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2006 Για μένα δεν έχει βγει καλύτερη φωνή από την "μητριάρχη" της soul - όπως έχει χαρακτηριστεί - την μεγάλη Aretha Franklin.Κάθε φορά που ακούω το "walk on by" ανατριχιάζω! Από τις πιο νέες: - Beth Gibbons - Norah Jones - Η τραγουδίστρια των "bermunda triangle" - εεε...μμμ,... η Kylie :D - Και όσο κι αν δεν μ'αρέσει η μουσική της ιδιαίτερα, η Alicia Keys http://muzicon.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stanley Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2006 Liz Fraser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2006 BEST FEMALE DJ τσσ---τσ---τσ-----Καθολου σεβασμος στην κυρια.... :D :D :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ztelioz Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2006 1. lisa gerrard (dead van dance) για την εξωκοσμική της φωνή x100000000 www.myspace.com/pogr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2006 Από εξωτερικό Nina Simone, Sharon den Adel, χμμμμμμ δεν ακούω και πολλά γυναικεία η αλήθεια είναι. Μου αρέσουν πολύ η Tori Amos, η Shakira, η Anastacia αλλά κατά τη γνώμη μου οι δύο πρώτες έχουν απλά καλή φωνή και η τρίτη μου τη σπάει λόγω ηχοχρώματος αν και είναι πολύ καλή. Από ελλάδα, απ'όσες παίζουν στις μέρες μας, κι εγώ την Πέγκυ Ζήνα ξεχωρίζω. Η Μοσχολιού είχε καλή φωνή αλλά την κατέστρεψε σε αηδιαστικό βαθμό, σε σημείο που μου έρχεται αναγούλα όταν ακούω τραγούδια της (κυριολεκτικά μιλάω). Η Μαρινέλα είχε καλή φωνή επίσης, αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας... Α, ξέχασα την Πασπαλά. Τι άλλο, τι άλλο...... Αυτές νομίζω :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jumerang Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2006 Μα καλά, είναι δυνατόν να ανέφεραν μόνο 2 άτομα την πρώτη των πρώτων, την Billie Holiday??? Και κανένας την Shirley Bassey??? !!! Ε όχι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2006 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2006 ξαναδιάβασε προσεκτικά... :wink: δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2006 Anneke van Giersbergen Beth Gibbons Shakira :oops: Δυστυχώς δεν έχω μελετήσει blues/soul, οπότε χάνω πολλά... :( one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexd Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2006 Χαιρομαι που μπηκαν στο post η Anneke και η Lisa Gerrard (και πρωτη πρωτη κιολας!) αλλα ρε παιδια που πατε χωρις την Bjork? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση