Alchemist Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2006 Κι όμως, ο Pastelius είναι κάτι σαν τον Djago Reinhardt του μπάσου! Παιχταράς μεν, με διάθεση για εξεζητημένες μουσικές αλλά στο βάθος λαϊκή ψυχή... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2006 Μα τον μπαγάσα... με τρέλλανε... πολύ twilight zone η δήλωσή του. Τώρα για να τιμωρηθεί πρέπει να αναφέρει τρία τραγούδια της Μπέλλου και μετά να τα ακούει για δέκα μέρες ασταμάτητα... Χαχα!!Ναι' date=' αυτό να δω και να κλείσω τα μάτια μου!! Δεν είναι ο pastelius του λαϊκού, ότι και να κάνει...[/quote'] Aυτο να λεγεται ,δεν ειμαι.Πιο πολυ λα'ι'κοFUSION.Προσπαθησα να βρω μια αξια εκπροσωπο του Ελληνικου τραγουδιου.Θα λεγα τη Βισση... :D αλλα μετα θυμηθηκα και το Πεγκουλινι(Ζηνα).χα χα!Παντως το τραγουδι σε καθε σχολικη γιορτη το ακουγα και πραγματικα ανατριχιαζα.Αξιο αναφορας για να διαλεξω μια τραγουδιστρια.Κι ας ειναι μια μονο ερμηνεια.ΒΕΜΠ^ΕΛ_Ο^_Υ feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2006 Κι όμως' date=' ο Pastelius είναι κάτι σαν τον Djago Reinhardt του μπάσου!Παιχταράς μεν, με διάθεση για εξεζητημένες μουσικές αλλά στο βάθος λαϊκή ψυχή... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D[/quote'] Δηλαδή και επίσημα κουλός! :lol: :lol: :lol: :lol: Έχεις την τιμή (...) να τον γνωρίζεις;; [/b] τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2006 Δηλαδή και επίσημα κουλός! :lol: :lol: :lol: :lol: Έχεις την τιμή (...) να τον γνωρίζεις;; [/b] Εγώ για καλό το είπα, μιας και ο Djago ήταν αθίγγανος αλλά στο κακό πήγε το μυαλό σου... 8) Κι εσένα σε ξέρω ωρέ Νικήτα αλλά μάλλον δεν με θυμάσαι γιατί έχουμε και χρόνια να ειδωθούμε. Ο pastelius όμως με θυμάται στάνταρ! Check your pm... Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2006 Ο Djago Reinhardt ηταν πολυ προχωρημενος κιθαριστας και, αν και εχω να ακουσω χρονια,θυμαμαι απο ενα cd του οτι εμοιαζε με τον Peter Sellers Δε Πινκ Πανθερ & μυαλα=καγκελα!! feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2006 Alchemist....?Φανερωσου, ωρε! feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2006 ¶ντε, δες και εσύ τα pm σου... Τι γίνεται, αδύνατη μνήμη έχετε όλοι στους Low Budget; :? Το ξεσκίσαμε κι αυτό το topic... :( Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2006 Πώς μπόρεσα να ξεχάσω? :oops: Κatie Melua https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Για μένα, η απόλυτη... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Μια μεγαλύτερη συμπάθεια σε αυτή... ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση