Προς το περιεχόμενο

Changes...Let's jam it !

Vasmar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@longshadow nice phrasing man 8)

βρε Νεστωρ, πρωταδα??  ;D ;D ;D (λυθηκα συμπαικτα)

@gvour cool as well man 8)

edit: σχεδον 10 σελιδες jam :) μηπως ψηνεστε για πιο γενικευμενο νοιζ κιθαρο/πληκτρο/μπασο/οτιθελουμεβαζουμεαρκεινακανειηχο jam?

σας(μας) βλεπω ζεστους :D

just changed avatar :p

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 103
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

χεδον 10 σελιδες jam  μηπως ψηνεστε για πιο γενικευμενο νοιζ

κιθαρο/πληκτρο/μπασο/οτιθελουμεβαζουμεαρκεινακανειηχο jam?

Εγω εκτος απο τη Φροσω το Μητσο και την καινουρια μου LP παιζω και λιγο τελεκαστερ, ειμαι μεσα θειο??  :-\

Πιανομαι??!!  :-[

Longshadow,τη φοβόμουν τη στιγμή που θα ανεβάσεις το take σου :o.Μας πάτησες κάτω!Ωραίος ,πολύ ωραίος.Φραζάρισμα τέλειο,σαχλόφωνο έτσι κι έτσι.Το έχεις κάνει blend με το dry signal σου ή καμία σχέση?

Gvour: Πολύ ουσιαστικός!Το έχεις,τέλος :D

@Gregg:Μέσα για το jam!Η εξεταστική να φύγει μόνο ;D

it's all about balance...

• Moderator

@ gvour Γεώργιε είσαι πολύ κοσμοπολίτης λέμε!!! Πολύ ηρέμησα όταν το άκουσα!!!!

@ TSotir Και εσύ επίσης (κοσμοπολίτης)!!!! Καλά το tenor sax σπάει μούτρα!

Καλά δε τα vila Thomas ground floor studios!!!!!!!!!!!

Με όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια που κάνετε για το σαχλόφωνο θα παρεξηγηθεί ο marathon!

Εκτός κι αν προσπαθείτε να μου πείτε με τρόπο οτι 2 σαχλοφωνίστες στο ίδιο φόρουμ δεν χωράνε κι άρα δεν με παίρνει.. ;D

Το έχεις κάνει blend με το dry signal σου ή καμία σχέση?

Ναι... ;)

Βασικά επειδή δεν με ικανοποιούσε ο ήχος μου (έγραψα connect, χωρίς ενισχυτές και μικρόφωνα) θέλησα να τον πάω αλλού και το backing ένιωσα οτι ταίριαζε γάντι για κάτι τέτοιο.

Για να υπάρχει περίπτωση όμως να αρέσει στον ακροατή θα πρέπει να πάψει να το εκλαμβάνει ως "κιθάρα".

Άκουσα όλα τα takes, όλα ήταν ενδιαφέροντα, μερικά δε ήταν εξαιρετικά, ανήκαν στην πρώτη 1άδα! ;D

Με όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια που κάνετε για το σαχλόφωνο θα παρεξηγηθεί ο marathon!

Τι...εσύ...με ΚΑΝΟΝΙΚΟ σαχλόφωνο? Δεν το πήρα μυρωδιά...που είναι η version σου για να μην ψάχνω σε όλο το θέμα....

...είδες για να βγαίνω live με σαχλόφωνο..όλο και κάποιον επηρεάζω!!!!! ;D ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

TSotir κοσμοπολίτης όπως είπε και ο LK..  ;D ;D

Longshadow - coltrane ... ωραίες φράσεις, πολύ προσωπική 'φωνή' !! Well done...

Gvour.. και εσύ πολύ προσωπικό ήχο και παίξιμο !!! Αναγνωρίσιμος από τις πρώτες νότες!! Το θέμα στο ξεκίνημα ήταν μεγάλη έμπνευση!! Έσπαγες ωραία τους χρόνους κλπ κλπ  Χαλάρωσες στο τελευταίο 20λέπτο αλλά αν έχεις ρίξει πρώτα 3 - 4 δεν βαριέσαι... Μπράβο Γιώργο!!  ;)

Όχι άλλα μινόρε...

Εκτός κι αν προσπαθείτε να μου πείτε με τρόπο οτι 2 σαχλοφωνίστες στο ίδιο φόρουμ δεν χωράνε κι άρα δεν με παίρνει.. ;D

Mε βαρατε ντε!Μονο του λογου μου εκανα ενα σχολιακι για τον ηχο αλλα ειπαμε

ειναι θεμα γουστου.Αμα δεν τσιριζει κιολας η κιθαρα ξερεις τωρα.... ;D ;D

Παντως εδω που τα λεμε δε χωρανε δυο σαχλοφωνιστες στην πρωτη 1αδα.

Και μαλιστα βιρτουοζοι και οι δυο. ;D ;D

Άκουσα όλα τα takes, όλα ήταν ενδιαφέροντα, μερικά δε ήταν εξαιρετικά, ανήκαν στην πρώτη 1άδα! ;D

Παντως εδω που τα λεμε δε χωρανε δυο σαχλοφωνιστες στην πρωτη 1αδα.

Ή είσαι επιδραστικός ή δεν είσαι. ;)

InfluenSir!

@ TSotir Και εσύ επίσης (κοσμοπολίτης)!!!!

TSotir κοσμοπολίτης όπως είπε και ο LK..  ;D ;D

1ον

Απ οταν πετυχα το λαχειο και εκανα πολλα λεφτα, το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να πεταξω οτι ειχα απο παραμορφωτες. Αλητεια....!!!!!  ;D

2ον

Δεν μου βγαζε κατι αλλο το μοτιβο αυτο, γι αυτο και το αποκαλεσα εστιατοριακο.

Ειναι τετοια μοτιβακια που παιζεις μεχρι να φαει ο κοσμος το φαι του (και μετα ακολουθει το γλεντι). Αν σε αυτη τη φαση του βαλεις περιεργα μεσα μπορει να κατσει και κανα κοκκαλο στο λαιμο και να φας το φυσιμα της αρκουδας απο το μαγαζι.  ;D

Μ αρεσε ομως και ηταν ενας πειρασμος για το Μητσο να παιξει κοσμοπολιτικα σε τονικοτητα με 4 μπεμολ μεσα αρχιζοντας απο το ΣΙb. Οσοι ξερουν ....καταλαβαινουν.

Ολα τα παιδια παντως παιξανε υπεροχα και σε τετοιες φασεις δεν ειναι να ξεχωριζεις κατι καποιου.

Αντε να το επαναλαβουμε με ενα καλυτερο μοτιβο απο αυτα που φτιαχνει ο SF η ο LK (το στυλ εννοω).  ;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου