Προς το περιεχόμενο

Changes...Let's jam it !

Vasmar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν,είμαι πολύ χαρούμενος που τελικά επιτεύχθηκε σε μεγάλο βαθμό ο σκοπός του thread.Να ακουστούν δηλαδή όλες αυτές οι προσεγγίσεις από τις κιθάρες του νοιζ!Well done guys ;).Θα επαναληφθεί,τι διάολο ?! :D

Δυο σχόλια για τα πιο πρόσφατα takes.

argytar: Είδατε που λέω ότι θα ακούσουμε πράγματα που ούτε τα φανταζόμαστε ?!Ωραίος !Out of the box ιδέα ;)

govanmaniac: Το 'χεις το είδος είναι φανερό,πολύ ωραίο το take σου!! Αν πρέπει ντε και καλά να σχολιάσω 2 πράγματα: 1)Ό,τι είπε ο fusiongtr περί σύνδεση in και out μέρους.

2)Στο distorted part σου,πιστεύω ένας πιο smooth ήχος(αλά Garsed) θα κολάκευε ακόμα περισσότερο το πολύ ωραίο legato σου ;)

ps: Lakis,τόσο πολύ σε ενθουσίασε το bass βρε ?  :D

it's all about balance...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 103
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Govanmaniac: Οσο ήσουν προσηλωμένος στα ακόρντα ΄δισταζες να παίξεις κατι παραπάνω, όταν έπαιξες τα δικάσου άνοιξαν οι ποταμοί!

Μπράβο.

Τι λέγαμε Δημήτρη? ;D ;D ;D ;D ;D

Απ όλα που άκουσα όμως τά πάρα πολύ καλά, ξεχωρίζω το παίξιμο του fusiongtr με πολλές καλές και καμμια φορ'α αδιέξοδες νοτες! :D

Νάσο μου φαίνεται ότι ψαχουλεύεις τον εσωτερικό μου κόσμο! ;D ;D

Thanks αν και ήταν χάλια!

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Ομορφιες!

Και μονο για τη διαφορετικη αποψη με το σλαιντ Αναργυρε σου αξιζουν πολλα μπραβο.

Το ειδες διαφορετικα και φρεσκα.Ευγε.

Οσο για σενα Μητσο τι να ειπω.Αν ειχε αλλα 2 λεπτα θα χες δωσει κι αλλα ρεστα.

Του λογου μου βεβαια μ αρεσε περισσοτερο το ιν παιξιμο αλλα γουστα ειν αυτα.

Παει να σε χαλασει ο Φιουζιον.

Η ουσια ειναι οτι τα σπασες.

Μπραβο παιδες!

• Moderator

Κάτι πρόλαβα και έγραψα στα γρήγορα και εγώ, έτσι για την χαρά του συμμετέχειν... ;D ;D

Βρε Μήτσο καλά που το έγραψες στα γρήγορα  ;D ;D ;D 

Καταπληκτική η «τρέλα» που έβγαλες και κόλησε υπέροχα με την μελωδία του Vasmar  ;)

all this has happened before and will happen again

Μπράβο Δημήτρη και Αργύρη, ωραίες οι προσεγγίσεις και των δύο. Ο καθείς με το ύφος του και αυτό είναι το ωραίο με αυτά τα πράγματα.

Πέραν αυτού, λέω να αφήσουμε όλοι μας τα out και να επικεντρωθούμε στα in προς το παρόν. Χωρίς να θέλω να την πω ούτε στο Δημήτρη ούτε στο Στράτο που είναι εμφανώς εξαιρετικοί παίκται, το εκτός παίξιμο είναι μια πολύ μεγάλη ιστορία και εμείς από την πολύ κουβέντα το κάναμε λίγο μόδα για κιθαρίστες.  ;D

Ενωμοτάρχης

Και μια αποπειρα δικης μου και του Μητσου μου του Οφωνου προσεγγιση στο θεμα.

Αισχιστης ποιοτητας στο γιου τιουμπ.

Το βιντεο ειναι κομμενο και ραμμενο στα μετρα μου  ;D (ειναι πολυ μεγαλο και κατανταει βαρετο, και δεν ξερω να το αρχισω και να το κοψω ευγενικα).

Η τονικοτητα του κομματιου ειναι απιστευτα δυσκολη για τετοιου ειδους οργανα (Μητσους), παιζει σε ΣΙ μπεμωλ (ξεφτυλα δουλεια, δεν βολευει δηλαδη στα μακροβουτια και στα αποτομα ανεβασματα εκει που τα σαχ γινονται σαρωτικα), αλλα δεν μπορουσα να την αλλαξω.

Μολις εχω ξυπνησει και ειμαι με το βρακι, εχω κοψει και το καπνισμα (πηρα ηλεκτρονικο απο τον Τριανταφυλοπουλο) και ειμαι ολο νευρα, τελος παντων ακουστε αυτο, και αυριο γραφω καλυτερο και πιο ολοκληρωμενο και επανερχομαι Δημητριος.  ;D

Ο Μητσαρας

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου