Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Ήθελα απλά να δώ, εάν δουλεύει καλύτερα από τα vsts με τη midi κιθάρα μου... Και...-ατυχώς- δεν δουλεύει καλύτερα :'( Ειναι που ειναι παλιο το μηχανημα, εισαι και κιθαριστας...Τι περιμενες?? :P Επειδή έχω πάρα πολλά κλιπς ανεβασμένα για να κριθώ στο Νoiz...περιμένω -ως ερασιτέχνης- με αγωνία κάποια δικά σου... Μπορει να περιμενεις πολυ, γιατι δεν εχω custom μηχανηματα και κυριως δεν ενδιαφερομαι να κριθω σε κανενα ΝΟΙΖ. Αλλα ποτε δεν ξερεις, καποια στιγμη μπορει να ανεβασω κατι. 8) Αν πάρω δεύτερα πλήκτρα δεν θα χωράω στο δωμάτιο ;D Κανε την κινηση εσυ και χωρο βρισκεις, και γω εχω προβλημα χωρου σε αυτο το δωματιο τωρα, αλλα με μερικες πατεντες μπορεις να βρεις λιγο εξτρα χωρο. Ολα ειναι θεμα εξυπνης διαρρυθμισης του χωρου. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Ειναι που ειναι παλιο το μηχανημα, εισαι και κιθαριστας...Τι περιμενες?? :P ...ακολουθούσα τις συμβουλές του Χναράκη... :'( :'( ;D Περιέργως βέβαια το παλιό Ober αντιδρούσε καλύτερα από το πιο καινούργιο Wavestation Μπορει να περιμενεις πολυ, γιατι δεν εχω custom μηχανηματα Λάθος μου, κατάλαβα ότι εσύ -όπως και ο Παπαθανασίου- επενδύετε σε custom μηχανήματα και κυριως δεν ενδιαφερομαι να κριθω σε κανενα ΝΟΙΖ μα στο Νοιζ δεν κρινόμαστε, κυρίως κάνουμε πλάκα και καμμιά φορα συνεργαζόμαστε... ;) Αλλα ποτε δεν ξερεις, καποια στιγμη μπορει να ανεβασω κατι ...άμα χρειαστείς σαχλοφωνίστα ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WildchildGR Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Ε ναι ρε παιδιά... τι να κλάσουν τα ****PC... και τα παλιοMAC... Εντάξει, είναι καλά για να σχεδιάζουμε... γέφυρες ;D να κάνουμε επιστημονικές έρευνες, να κάνουμε χίλιες δυο επαγγελματικές εφαρμογές, αλλά όταν έρθει η ώρα της μουσικής... ΜΑ ΤΙ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ! Προσωπικά δεν έχω δει ΟΥΤΕ ΕΝΑ στούντιο που να μην έχει σε πρώτη γραμμή το PC ή το MAC. Εντάξει, καμιά φορά θα παίξει και καμιά μπομπίνα ;D για το ονόρε ;D, αλλά αυτά τα... παιχνιδάκια σε στυλ workstation, σε ΚΑΝΕΝΑ στούντιο δε λειτουργούν σα workstation. Σα πηγές ήχου ίσως, σα workstation πάλι όχι. Την σήμερον ημέρα όποιος δε στηρίζει την παραγωγή του σε PC/ MAC πολύ απλά χάνει την επαφή με τα καλύτερα innovations του σήμερα. ΑΝ κάποιος έχει ωριμάσει όσο ο Vangelis, και δε χρειάζεται κάτι καινούργιο, αυτό είναι άλλο θέμα. Μπορεί κάποια hardware να είναι εύχρηστα, αν και συνήθως δεν είναι, αλλά από εκεί και πέρα τα πάντα είναι θέμα ήχου. Και αν π.χ. χρειάζεται κάποιος το voices of passion ή οποιαδήποτε άλλη από τις ΦΟΒΕΡΕΣ βιβλιοθήκες ήχου για PC, τότε πάει για PC. Απλά πράγματα. Συμφωνώ σε αυτά που λες...ιδιαίτερα όταν μιλάμε για ηχογράφηση.Σε ένα live όμως το πόσο εύκολο είναι να έχεις πρόσβαση στις λειτουργίες του υπολογιστή είναι ένα θέμα νομίζω.Πολλά απο αυτά τα μηχανήματα του Παπαθανασίου είναι μηχανήματα ελέγχου.Απ'την άλλη ενώ η ανάλυση του ψηφιακού σήματος είναι τεράστια και θεωρητικά μπορείς να κάνεις τα πάντα σε ένα υπολογιστή..πολλά studio επιλέγουν τα "αναλογικά καλά μηχανήματα"..και αυτό φαίνεται να ζεί ακόμα μόνο στον ήχο. Guybrush Threepwood...mighty pirate! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Κοίτα, σε live είναι διαφορετική η κατάσταση. Αν είναι όντως LIVE, δηλαδή παίζονται όλα ζωντανά, τότε hardware όργανα και τέλος. Αν όμως μιλάμε για καταστάσεις με pre- recorded tracks και τέτοια, τότε τα PC/ MAC παίζουν δυνατά, με παράλληλα συστήματα ώστε να μην μασάνε τίποτα κλπ. Γενικά είναι πως θα το στήσεις το ζήτημα, εργαλεία είναι και αυτά και όλα παίζουν. Τώρα για τα αναλογικά είναι καλά. Το καλύτερο άλλωστε είναι να τα έχεις όλα σε ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ hardware, δηλαδή χορωδίες, ορχήστρες, steinway πιάνα κλπ. Επειδή όμως είναι και θέμα κόστους, οι βιβλιοθήκες του PC/ MAC είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ και πιο ρεαλιστικές από τα hardware. Για Live το hardware αρκεί, σε στούντιο όμως και παραγωγή τα PC είναι καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 ...άμα χρειαστείς σαχλοφωνίστα ;) Ξερω ξερω......θα τηλεφωνησω στον φιλο μου τον Γιωργο. ;D ;D ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Ετσι. Ο Παπαθανασιου, εγω και 2-3 αλλοι συναδελφοι ριχνουμε πολλα χρηματα για να φτιαξουμε custom συστηματα. 8)Είναι custom σε επίπεδο software ή hardware; Έχεις κάποιο παράδειγμα γιατί μπορεί να ενδιαφέρει. Σ'ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Για hardware μιλαμε. Μαλλον δεν ειδες το ποστ μου για το live του Παπαθανασιου, εκει εχει αρκετες φωτος απο το custom MIDI setup του, που απ'οτι εχω καταλαβει πρεπει να ειναι η μετεξελιξη ενος παλιοτερου custom setup του ιδιου, ονοματι Direct Box. Τωρα λεπτομερειες για το πως ακριβως δουλευει αυτο το συστημα δεν ξερουμε. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Δεν ρωτάω για του Κου Παπαθανασίου. Ρωτάω για το δικό σου custom setup που λες. Ευχαριστώ και πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Δεν ρωτάω για του Κου Παπαθανασίου. Ρωτάω για το δικό σου custom setup που λες. Ευχαριστώ και πάλι. Ρε παιδια, πλακα κανω! ::) ;D ;D ;D Δεν εχω κανενα custom συστημα, το ειπα και παραπανω. Οταν γραφω "Ο Παπαθανασιου, εγω και 2-3 αλλοι συναδελφοι ριχνουμε πολλα χρηματα για να φτιαξουμε custom συστηματα" πως το βλεπετε? ;D ;D ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδια, πλακα κανω! ::) ;D ;D ;D Δεν εχω κανενα custom συστημα, το ειπα και παραπανω. Οταν γραφω "Ο Παπαθανασιου, εγω και 2-3 αλλοι συναδελφοι ριχνουμε πολλα χρηματα για να φτιαξουμε custom συστηματα" πως το βλεπετε? ;D ;D ;D Συγγνώμη αλλά εγώ διαβάζω τι λες και με αυτά τα πράγματα δεν παίζουνε. Δεν κατάλαβα από κάπου ότι το λες αστεία ή κάνεις πλάκα. Άλλωστε... χρησιμοποιείς το όνομα του Κου Παπαθανασίου και αμέσως μετά το δικό σου λέγοντας 'εγω', κατόπιν λες '2-3 αλλοι συναδελφοι' κλπ. Συγγνώμη αν κατάλαβα λάθος. Πίστεψα ότι λες αλήθεια και ότι όντως έχεις κάποιο custom setup και θέλησα να μάθω περισσότερα. Σου ζητώ ταπεινά συγγνώμη που δεν κατάλαβα καλά και σ'ευχαριστώ που μου απάντησες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση