Προς το περιεχόμενο

Hughes & Kettner Edition Tube 25th anniversary γνωμες.

Man LP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.

ψαχνω εναν λαμπατο ενισχυτη (για το σπιτι),με ενδιαφερει να εχει καλο καθαρο καναλι.

ειδα αυτον στις αγγελιες (Hughes & Kettner Edition Tube 25th anniversary) αλλα δεν εχω ασχοληθει με αυτη τη μαρκα.

ξερει κανεις τι παιζει?

ευχαριστω 

...ω  πανσοφη νυφιτσα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω τον 20th anniversary που είναι νομίζω περίπου ίδιος με τον 25th.

Πολύ καλός ενισχυτής με πολύ καλό καθαρό κανάλι και ωραίο spring reverb.

Παίρνει πολύ καλά τα πετάλια που του βάζω μπροστά και έχει και serial FX Loop αν θες να χρησιμοποιείς το βρώμικο κανάλι και να βάζεις μετά τα εφφέ σου. Το βρώμικο κανάλι έχει λιγο μουντό ήχο αλλά είναι αρκετά usable με gain που φτάνει ανετα μέχρι Hard Rock.

Είναι λίγο βαρύς βέβαια περι τα 23-24 κιλά αλλά μου δίνει μια αίσθηση στιβαρότητας η κατασκευή του (Made in Germany) και όσες φορες τον έχω μετακινησει απο εδώ και απο κει δεν φοβάμαι οτι θα μου παθει κάτι. Ο 25 έχει μεγάφωνο celestion 100watt που λογικά είναι αναβάθμιση σε σχέση με το eminence rockdriver του δικού μου , και το καλό είναι πως με το 12" και την σχεδίαση της καμπίνας του ενισχυτή (semi Closed back) δεν θα σου λείψει το μπάσσο και ο όγκος στον ήχο σου. Είναι 20Watt και παίζει καλά και χαμηλά και πολύ δυνατά , ότι πρέπει για να παίζεις στο σπίτι αλλά και σε πρόβα και σε λαιβ ακόμα και χώρις μικρόφωνο με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο.

Αφού τον βρήκες σε καλή τιμή στις αγγελίες πήγαινε και δοκιμασε τον και άν σου κάνει χτύπα τον. (εγώ στην κατηγορία αυτή τον προτιμώ χαλαρά από αλλες φθηνές λύσεις τύπου bugera v22)

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

σε ευχαριστω φιλε Loki.

θα τον ακουσω σημερα μαλλον.

θυμασαι ποσο κοστιζε ο ενισχυτης καινουριος?

...ω  πανσοφη νυφιτσα

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου