themis_primera Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας παιδια ειμαι ολοκαινουριος στο φορουμ και αναζηταω ηλεκτρονικη ντραμς...Παιζω ερασιτεχνικα με κλασικη αλλα τωρα πλεον ξεκιναμε live λαικα και θελω να παρω μια ηλεκτρονικη τι μου προτεινετε???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 Πόσα υπολογίζεις να διαθέσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 Ναι πρώτα απο όλα,σε τι εύρος (οικονομικό) σκέφτεσαι να παίξεις?:/ Kαλώς ήρθες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
themis_primera Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Καλως σας βρηκα..... Γυρω στα 700 λεω να δοσω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cerealkiller Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Καλως σας βρηκα..... Γυρω στα 700 λεω να δοσω.... καλωσηρθες και χρονια πολλα! απο μεταχειρισμενα μπορεις να βρεις τα πολυ καλα roland td-4 διαφορετικα δες http://www.thomann.de/gr/millenium_mesh_headmps600_edrum_set.htm (και αργοτερα παιρνεις ενα καλο module) ή τα alesis dm8,dm10 για τα οποια εχω ακουσει πολυ καλα λογια http://www.thomann.de/gr/cat_PG_3.html?gf=electronic_drumsets&oa=pra. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Τα εχουμε ξαναπει...μακρια απο millenium! 1000 φορες να κανεις υπομονη και να πάρεις κατι καλυτερο μεταχειρισμενο www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Τα εχουμε ξαναπει...μακρια απο millenium! 1000 φορες να κανεις υπομονη και να πάρεις κατι καλυτερο μεταχειρισμενο Και εγώ είμαι αυτής της άποψης,όπως επίσης και σε αυτήν την φάση:P.Ήδη με τα 700Ε που διαθετεις δεν είσαι μακριά απο κάτι καλό....Νομίζω λοιπόν και εγώ καλύτερη λίγη υπομονή ακόμη και να πας σε κάτι καλό!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
themis_primera Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Ενα παιδι εδω εντος φορουμ μου δινει rolandtd td4 νομιζω τι λετε???? Περνει και αλλα πιατινια και τομ πως τα λενε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Ενα παιδι εδω εντος φορουμ μου δινει rolandtd td4 νομιζω τι λετε???? Περνει και αλλα πιατινια και τομ πως τα λενε??? Νομίζεις; Άμα είναι σε καλή κατάσταση, σε καλά λεφτά και σε εξυπηρετεί γι'αυτό που θέλεις να κάνεις, τότε γιατί όχι. Πήγαινε άκουσέ την και ανάλογα αποφασίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
themis_primera Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Νομίζεις; Άμα είναι σε καλή κατάσταση, σε καλά λεφτά και σε εξυπηρετεί γι'αυτό που θέλεις να κάνεις, τότε γιατί όχι. Πήγαινε άκουσέ την και ανάλογα αποφασίζεις. Mανωλη δεν ξερω και πολλα γιαυτο ζηταω την βοηθεια σας..... Τι διαφορες εχουν αυτες οι 2.... Τωρα αν ειναι καλες δεν ξερω θα μιλησω με το παιδι και θα δω...... Για κατι τετοιο και αγορα απο εκει???? http://www.ebay.com/itm/ALESIS-DM10-STUDIO-KIT-Pro-6-Piece-Electronic-Drum-Set-/350490972009?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item519ae3cf69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση