musictech Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 καθεμια απο τις καρτες που αναφερατε εχει και καποια ''μελανα'' σημεια.. το fast track αν και εχει usb ειναι usb 1.0...εχει ομως xlr (χωρις Phantom power... :( :( )...ειναι καλυτερα εξοπλισμενο απο τη 24/96 αλλα θα εχει χειροτερη αποδοση γενικοτερα απο την 24/96.....ενδιαφερεσαι να δουλεψεις μονο με Midi???an nai tote pare την 24/96...αν θες να ηχογραφησεις καπως πιο σοβαρα audio θα προτεινα να παρεις ετσι και αλλιως εναν εξωτερικο προενισχυτη...και παλι με την 24/96...θα κοστισει κατι παραπανω αλλα θα εισαι πιο ησυχος. αν ηταν usb 2.0 θα απαντουσα διαφορετικα...προτιμησε την Pci λυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evarian Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 ποια μικροφωνα χρειαζονται phantom power για να λειτουργησουν? δλδ καρφωνω το μικ στην xlr και δεν θα ακουγεται τπτ??? http://www.neobux.com/?r=Evarian βγάλτε λεφτάκια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Συγνώμη αλλά τώρα βρήκα χρόνο να δω το θέμα. Πάνω στην ερώτηση audiophile24/96 εσωτερική, δηλ. pci έχω να πώ ότι είναι αρκετά "θορυβώδης". Όχι σε πυκνωτικό αλλά σε δυναμικό μικρόφωνο και σε ηχογράφηση κιθάρας μέσω λογισμικού προσομοίωσης.Τώρα αν αυτό είναι λογικό σε όλες τις κάρτες δεν ξέρω.Παρατήρησα ότι μου πιάνει κινήσεις ποντικιού, σκληρού δίσκου και μνήμης και όταν ενισχυθούν εσωτερικά γίνεται της πόρνης το πορνείο.Αυτά......δεν έχω κάνει τέστ στην firewire έκδοση της ακόμα πάνω σ'αυτό για να σου προτείνω την υλοποίηση αυτή αλλά το κόβω να έχει συμαντική διαφορά πάνω στην περίπτωση αυτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Administrator Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 ποια μικροφωνα χρειαζονται phantom power για να λειτουργησουν? δλδ καρφωνω το μικ στην xlr και δεν θα ακουγεται τπτ??? Τα πυκνωτικά μικρόφωνα χρειάζονται τροφοδοσία ρεύματος 48volt. (phantom power) Τα δυναμικά (πχ SM57 & 58 ) απλά τα συνδέεις και λειτουργούν όπως είπες. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση