RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 Αλεξέι Αρχιπόβσκι Jean Michel Jarre α λα Edge: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rU9pUt3PJhY#! Εδώ παίζει τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ: When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
george956 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 Παιχταρας μεγαλος! Ευχαριστουμε που το μοιραστηκες. Γιώργος, μόνο με μηδέν λιπαρά please Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 Φαίνεται μεγάλος δεξιοτέχνης και γενικά μου άρεσαν αυτά που άκουσα. Ως ιθαγενής της χώρας στην οποία η μεταρρύθμιση της 4ης χορδής στο μπουζούκι δεν έχει "περάσει" ακόμα, αναρωτιέμαι αν στην χώρα του τον αντιμετωπίζουν ως πρωτοπόρο ή ως βέβηλο. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 Ως ιθαγενής της χώρας στην οποία η μεταρρύθμιση της 4ης χορδής στο μπουζούκι δεν έχει "περάσει" ακόμα, αναρωτιέμαι αν στην χώρα του τον αντιμετωπίζουν ως πρωτοπόρο ή ως βέβηλο. :) Αν σου πω ότι ήθελα να γράψω κι εγώ για μπουζούκι αλλά είπα να το αφήσω μέρες που είναι... Όσο για τον τύπο δεν τον ήξερα ούτε εγώ, αλλά κρίνοντας από τα 600.000 αποτελέσματα στο Google θα θεωρήσω ότι είναι μάλλον γνωστός και αποδεκτός... http://www.arkhipovskiy.com/index.php?lang=en When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση