radiokefalos Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 ωπα ωπα παιδία μην πυροβολείτε χρονιάρες μέρες ξέρω πως ότι έχει σ΄χεση με θωμά έχει απαντηθεί απλά επειδή περιμένω μια παραγγελία από την προηγούμενη τετάρτη θα θελα ν μ πεί όποιος ξέρει εάν τα ελτα κούριερ κάνουν παράδοση και το σάββατο γτ από δευτέρα καθότι φοιτητές πρέπει ν γυρίσουμε στη βάση μας και πρέπει οπωσδήποτε ν γίνει η παράδοση αυτές τις μέρες......όποιος ξέρει θ μ βοηθούσε πολύ,ευχαριστώ και peace Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Κατά 99,658% από Δευτέρα. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Πάρτους τηλέφωνο μήπως μπορείς να την πάρεις εσύ Σάββατο από εκεί αν σε βολεύει. ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Εξαρταται απο το γραφειο της περιοχης σου,παρε τους τηλ.για να δεις αν εχει ερθει το δεμα σου,τα περισσοτερα ειναι ανοιχτα και το Σαββατο & μπορεις να περασεις να το παρεις απο εκει. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Για να δεις αν είναι εκεί ΤΩΡΑ, επειδή είσαι υπ' ατμόν :P: πας εδώ: http://nolp.dhl.de/nextt-online-public/report_popup.jsp?lang=en Βάλε στο πεδίο το parcel number: XXXXXXXXXXXX (12 ψηφία που αρχίζουν με το 166) Αν σου πει: "GR The recipient was not present. The shipment could not be deliver" είναι στο ταχυδρομείο, πας Σάββατο μια βόλτα και το φορτώνεις. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
radiokefalos Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 παιδιά ευχαριστώ για τις απατησείς,αλλά όταν λές στο ταχυδρομείο σε ποιο ταχυδρομείο ακριβώς πρεπει να είναι σε κάποιο κεντρικό?γτ την ένδειξη που αναφέρεις μου την έχει εμφανίσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 παιδιά ευχαριστώ για τις απατησείς,αλλά όταν λές στο ταχυδρομείο σε ποιο ταχυδρομείο ακριβώς πρεπει να είναι σε κάποιο κεντρικό?γτ την ένδειξη που αναφέρεις μου την έχει εμφανίσει... Πάρε τηλέφωνο σε ένα κεντρικό και με το parcel number θα σου πουν σε ποιο είναι. Αν στην αναφέρει, είναι στο ταχυδρομείο. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
radiokefalos Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 Μάλλον αυτό θα κάνω θα τηλεφωνήσω αύριο το πρωί και κάτι τεαευταίο,στο σάιτ των ελτά πατάω τον κωδικό που έχω και μ λένε δν βρέθηκαν αντικείμενα......το ξέρω οτι πρίχτης αλλα δν παλεύω άλλο την αναμονή...σε ποιό πεδίο πατάω ακριβώς για ν δώ που είναι τ δέμα μου??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 Μάλλον αυτό θα κάνω θα τηλεφωνήσω αύριο το πρωί και κάτι τεαευταίο,στο σάιτ των ελτά πατάω τον κωδικό που έχω και μ λένε δν βρέθηκαν αντικείμενα......το ξέρω οτι πρίχτης αλλα δν παλεύω άλλο την αναμονή...σε ποιό πεδίο πατάω ακριβώς για ν δώ που είναι τ δέμα μου??? Το δέμα δεν θα το δεις στο site των EΛΤΑ (απ’ όσο ξέρω δηλαδή) αλλά στο site της DHL όπως σου είπα πιο πάνω. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
radiokefalos Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 έχω την εντύπωση πώς όταν φτάσει ελλάδα μπορείς ν δείς που βρίσκεται απο τ σάιτ της ελτά....τελος πάντων ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις LK να σαι καλά..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση