Spiros Poullos Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2012 το ψιλοέφερα στα μέτρα μου το πετάλι αλλά έχω ακόμα... Το πετάλι που θα ήθελα τελικά είναι ένα DW 9000 με footboard Speed Cobra και το βιομηχανικό σχεδιασμο του Demon Drive, γαμάτο? www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hypoxia Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2012 Συγγνώμη αλλά όταν λες '' βοιομηχανικό σχεδιασμό '' τι εννοείς ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2012 Είναι η πληθωρα ρυθμίσεων-επιλογών που σου προσφέρει το πετάλι. Το Demon Drive έχει πολλές ρυθμίσεις για την αίσθηση του πεταλιού. Επίσης το διπλο γίνεται 2 μονα, το μονο αν παρεις την επεκταση γινεται διπλο. Το DW 9000 πχ δε σπάει σε 2 μονα. Έχει ομως και αυτό πολλές ρυθμίσεις για την αίσθηση που σε βολευει. Εχει μια ρυθμισει για την αλυσιδα, την τραβας πιο πίσω ή την πας πιο μπροστά, αυτό πχ το Speed Cobra δεν το έχει. Ετσι μπακαλίστικα καταλαβες τί είναι ο βιομηχανικός του σχεδιασμός..? www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 το ψιλοέφερα στα μέτρα μου το πετάλι αλλά έχω ακόμα... Το πετάλι που θα ήθελα τελικά είναι ένα DW 9000 με footboard Speed Cobra και το βιομηχανικό σχεδιασμο του Demon Drive, γαμάτο? You killed me....χαχαχα....Η αλήθεια είναι με τον δαίμονα έχω παίξει λίγες φορές,αλλά το cobra τώρα που το συνήθισα....ΣΠΕΡΝΕΙ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
backys Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 Ότι στοίχημα ότι οι περισσότεροι που μπήκαν στο θέμα αυτό είναι κιθαρίστες και μπήκαν καταλάθος... ;D +ενας ακομα ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση