WilliamSats Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα και Καλή Χρονιά σε όλους, με υγεία πάνω απ'όλα και δημιουργικότητα!!! Στο θέμα μου. Μετά από ένα ψάξιμο που έκανα για κάποιο e-mail στο tech support της Ibanez και τελικά δε βρήκα, είπα να ρωτήσω στο site του Facebook. Η ερώτησή μου ήταν απλή και αφορούσε ένα μαγνήτη της, ιδού: Εγώ:Hello & Happy New Year!!! Can someone tell me what's the output (in mV) and the impendance of the VK2-DT? Greetings from Greece!!! Ibanez:Unfortunately those specs are proprietary and cannot disclosed. Δηλαδή ποιο είναι αυτό το τρομερό "μυστικό" που δεν μπορούν να το μοιραστούν με τον κόσμο? Ανάλογες ερωτήσεις έχω κάνει στο παρελθόν και σε άλλες εταιρίες όπως Gibson, Fender, Schecter, G&L και άλλες και ποτέ δεν μου απάντησαν έτσι. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Λες και δεν μπορουν να μετρηθούν... μέγα μυστικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Λες και δεν μπορουν να μετρηθούν... μέγα μυστικό... Έλα μου ντε. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν έχω δείγμα για να μετρήσω και γι'αυτό έκανα και την ερώτηση. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
allobarr Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Έλα μου ντε. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν έχω δείγμα για να μετρήσω και γι'αυτό έκανα και την ερώτηση. ...Σου λενε "κριση εχουμε ψηλε, αν θες να μαθεις αγορασε και μετρα" 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 ...Σου λενε "κριση εχουμε ψηλε, αν θες να μαθεις αγορασε και μετρα" 8) No problemo senior, να αγοράσω ΟΚ, αλλά χωρίς να ξέρω τι είναι? Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreamdancer Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 No problemo senior, να αγοράσω ΟΚ, αλλά χωρίς να ξέρω τι είναι? Προφανως δεν ενδιαφερεσαι μονο για τους μαγνητες αλλα κυριως για την κιθαρα που τους φοραει σωστα?Αν λοιπον η κιθαρα σε ικανοποιει σε ολα και το μονο σημειο που υπαρχει αμφιβολια ειναι οι μαγνητες τοτε την τσιμπας χαλαρα.Γιατι πολυ απλα και ευκολα αλλαζουν αλλα και μπορεις να βρεις γνωστους και δοκιμασμενους μαγνητες μεταχειρισμενους σε πολυ καλες τιμες.Αν λοιπον σου αρεσουν ολα οκ...αν οχι η λυση ειναι ευκολη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Προφανως δεν ενδιαφερεσαι μονο για τους μαγνητες αλλα κυριως για την κιθαρα που τους φοραει σωστα?Αν λοιπον η κιθαρα σε ικανοποιει σε ολα και το μονο σημειο που υπαρχει αμφιβολια ειναι οι μαγνητες τοτε την τσιμπας χαλαρα.Γιατι πολυ απλα και ευκολα αλλαζουν αλλα και μπορεις να βρεις γνωστους και δοκιμασμενους μαγνητες μεταχειρισμενους σε πολυ καλες τιμες.Αν λοιπον σου αρεσουν ολα οκ...αν οχι η λυση ειναι ευκολη. Το αντίθετο φίλε μου. Η κιθάρα δεν μου αρέσει, οι μαγνήτες όμως έχουν ένα ενδιαφέρον ήχο απ'ότι άκουσα σε κάμποσα βιντάκια και θα ήθελα τις πληροφορίες που ρώτησα για να παραγγείλω το μαγνήτη ως part απ'τον αντιπρόσωπο. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreamdancer Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Το αντίθετο φίλε μου. Η κιθάρα δεν μου αρέσει, οι μαγνήτες όμως έχουν ένα ενδιαφέρον ήχο απ'ότι άκουσα σε κάμποσα βιντάκια και θα ήθελα τις πληροφορίες που ρώτησα για να παραγγείλω το μαγνήτη ως part απ'τον αντιπρόσωπο. Α οκ τοτε πασο.Τσεκαρε παντως τις αγγελιες γιατι απο οτι ειδα καποιος τους πουλαει....οποτε ισως ξερει αυτο που θες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Administrator Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Ισως δεν το πουλάνε μεμονωμένα, εξ ου και η απάντηση. Πάντως παρα το ότι εκτιμώ απεριόριστα την Ibanez, για κάποιο ανεξήγητο λόγο μου δίνουν την εντύπωση πως έχουν ένα "κλειστό" κύκλωμα. Ακόμα και στην Φρανκφούρτη η παρουσία τους ήταν πάντα strictly business με σκυθρωπούς κουστουμαρισμένους τύπους που μόνο μπροσούρες άφηναν για επαφή με το κοινό και τον τύπο. No parlare. Ποιός ξέρει... πρόκειται για μια μεγάλη εταιρεία με φοβερό design team που όμως από πλευράς marketing δεν... :D Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Αν λοιπον η κιθαρα σε ικανοποιει σε ολα και το μονο σημειο που υπαρχει αμφιβολια ειναι οι μαγνητες τοτε την τσιμπας χαλαρα.Γιατι πολυ απλα και ευκολα αλλαζουν αλλα και μπορεις να βρεις γνωστους και δοκιμασμενους μαγνητες μεταχειρισμενους σε πολυ καλες τιμες.Αν λοιπον σου αρεσουν ολα οκ...αν οχι η λυση ειναι ευκολη. Πλάκα κάνεις; Δεν γνωρίζεις βασικά πράγματα για ένα τόσο σημαντικό μέρος της κιθάρας, και παρόλα αυτά "την τσιμπάς χαλαρά"; :o Σαν να μιλούσαμε δηλαδή για το ακριβές υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένα τα pots? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση