ignantios Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Εγω παντως μαζι του να παιξω δεν θα θελα (στο 3.40 υποτροπιασε,ειχε δειξει ομως δειγματα απο την αρχη)....Καταρχην θελει ενα σετ τυμπανα / προβα,δευτερον φαντασου να κανονισετε να παιξετε στην επομενη προβα ενα κομματι και να πας απροετοιμαστος.!Να τα παρει στο μικρο κρανιο του να σηκωθει επανω και να γινει μεσα στο studio μυλος η υποθεση. Παντως φοβερο κομματι αλλα ο PAUL ΣΤΟ 3.21 ξεχασε τι τονο ειχε γραψει το κομματι.... ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Εγω παντως μαζι του να παιξω δεν θα θελα Ανηκεις μαλλον σε μια ελαχιστη μειοψηφια...εγω θα εδινα και το δεξι μου χερι/ποδι/...οτιδηποτε ;D για να επαιζε εστω και σε ΕΝΑ κομματι μου.. oσο για τις καταστροφες του εβγαλαν ειδικες μπακετες και δεν τα χαλαει πλεον... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 κατσε γιατι βλεπω οτι τον ξερεις προσωπικα...και μην του πεις οτι τον σχολιασα αρνητικα.... ;D πολυ καλο παιδι....εξαιρετο.... ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Nothing compares to this 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Nothing compares to this ;D ;D ;D σε καλο να μας βγει.....εισαι τεραστιος! RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Ενα χαπι για τον drummer.... "Χάπι" Νιου Γίαρ ;D ;D ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ριχάρδος Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Το χειρότερο πράγμα μετά από έναν ντράμερ που χάνει αβέρτα χρόνους, είναι ένας ντράμερ που βαράει δίχως αύριο... https://www.facebook.com/EODofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Ναι μονο που ΑΥΤΟΣ ο ντραμμερ δεν ειναι απο αυτους . www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fm Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 off topic η les paul του mcartney ποσο λετε να κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 τι μπανταρα ειναι αυτη..... A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση