funky_bassman Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Το αποφάσισα... Είπα να φτιάξω και video για ένα από τα τραγούδια μου... Εντάξει δεν είμαι ο Λάκης αλλά επειδή του άρεσε (του Λάκη) το τραγούδι είπα να κάνω μία προσπάθεια κ ας βγει μούφα... Πήγε αρκετά καλά νομίζω... Περιμένω γνώμες! (έχω βάλει κ το τραγούδι σκέτο για όσους τρώνε firewall) The Electronic Music the_electronic_music.mp3 LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Όπως σου είπα , εξαιρετικό!!! Ναι, δεν είσαι ο Λάκης. Είσαι καλλίτερος. ΑΝ αυτό είναι το πρώτο video, φαντάζομαι το δεύτερο!!!!! Μουσική + video ΆΡΙΣΤΑ! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Αξιζε τον κοπο νομιζω. Μ αρεσε το κομματι και πιο πολυ το βιντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2012 Αξιζε τον κοπο νομιζω. Μ αρεσε το κομματι και πιο πολυ το βιντεο. Ευχαριστώ:D Ο κόπος δεν ήταν τρελός εν τέλη... Απλά το πρόγραμμα είναι τα ζώα μου αργά! >:( (ευτυχώς με έπιασε ο οίστρος το βράδυ και δεν κουβαλήθηκα για λήψεις στην ταράτσα... next time) LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση