FrosT Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερες και χρονια πολλα, Εγραψα σημερα το συγκεκριμενο κομματακι και θελω τη γνομουλα σας ;D Τυμπανα ειναι Addictive, Κιθαρες και μπασσο με POD Farm και Amplitube και φωνες παλι με POD και ενα φτηνουλι Sennheisser για οσους ενδιαφερονται, και ολα γραμμενα σε Cubase. She.Taunts.Me.MiX.1.128.mp3 Fly from Here, but as the Chosen Pessimist... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
FrosT Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 19 DL, κανενα σχολειο. Τι εγινε ρε παιδες, στο e-πηγαδι κατουρησα? ;D ;D Fly from Here, but as the Chosen Pessimist... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 19 DL, κανενα σχολειο. Τι εγινε ρε παιδες, στο e-πηγαδι κατουρησα? ;D ;D To ότι είσαι e-άχρονος στο μεγαλύτερο μέρος του e-κομματιού το άκουσες; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
FrosT Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 Να σου πω την αληθεια οχι τοσο. Σε καποιο συγκεκριμενο οργανο η γενικα? Fly from Here, but as the Chosen Pessimist... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Ωραίος...προφανώς είσαι της ''μοντέρνας-εναλλακτικής αμερικάνικης μέταλ'' σχολής, δηλ. Godsmack και τέτοια (ή μήπως κάνω λάθος?) Δεν έχω τέτοια ακούσματα και δεν πολυ-κατέχω το είδος, αλλά το κομμάτι μου άρεσε. Επίσης μου άρεσε που ένας συμφορουμίτης ποστάρε κάτι το διαφορετικό. Πιστεύω πως έχεις δυνατότητες σε αυτό το στυλ, συνέχισε λοιπόν ακάθεκτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spewfy Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Η μουσική μου άρεσε, η φωνή σε καποια σημεία θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση