WildchildGR Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Ένα κομμάτι που έγραψα για corporate video.Οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με μουσικά/τεχνικά θέματα δεκτό. (ιδιαίτερα τα αρνητικά) Ευχαριστώ Guybrush Threepwood...mighty pirate! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Ένα κομμάτι που έγραψα για corporate video.Οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με μουσικά/τεχνικά θέματα δεκτό. (ιδιαίτερα τα αρνητικά) Ευχαριστώ To μόνο αρνητικό είναι ότι κανείς δεν σχολίασε μέχρι τώρα το κομμάτι σου. Είναι κρίμα γιατί το βρήκα εξαιρετικό. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Ωραιο το κομματι φιλε !Πληκτρας εισαι ;αν ναι τοτε ειναι φανερη η επιρροη απο Βαγγελη Παπαθανασιου...δεν ειναι κακο αυτο ετσι ; Τωρα τεχνικα δεν ειμαι και ο καταλληλοτερος να κρινω, αλλα οσαον αφορα την ''παραγωγη'' τα φυσικα κρουστα /τυμπανα θα του εδιναν μια αλλη ομορφια οπως και τα background keys καλο θα ηταν να μην ειναι τοσο ''περαστικα'' .Ισως να βιαστηκες να το τελειωσεις .Παντως σε γενικες γραμμες εχεις ταλεντο στην συνθεση αυτου του στυλ .Προχωρα !!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 To μονο αρνητικο ειναι οτι συμφωνω με τον απο πανω μου ..που ειναι 20 χρονια μεγαλυτερος μου.......και αυτο δυστυχως σημαινει οτι μεγαλωσα... ;D... εξαιρετικο ...απλα μια μικρη παρατηρηση..το μπασιμο στο 1.49 μου θυμησε αυτο.... στο 2.34..... ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WildchildGR Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστώ για τα καλά λόγια.Ναι κατά βάση είμαι πληκτράς και η τρέλα μου με τον Παπαθανασίου δεν κρύβεται. :P Τα κρουστά είναι φυσικά...αλλά έχω αφαιρέσει αρκετό "room" για τις ανάγκες της μίξης.Έχεις δίκαιο...ήταν λίγο βιαστικό. + :δεν σκεφτόμουν να χρησιμοποιήσω κρουστά με αυτή την μορφή, - : Η αυξομείωση έντασης των strings κουράζει (μου το έχουν ξαναπεί :) ) Χαχαχα...(μπορεί να το έκανα υποσυνείδητα ;D ) Guybrush Threepwood...mighty pirate! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Πολυ ομορφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση