Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Απλά αν πάμε σε τιμές 2500+ ε προτιμώ να πάρω ένα warwick και ένα ibanez! Μανώλη, πέρα από την πλάκα εκτιμώ τα Ibanez για αυτό που είναι, τα θεωρώ «έντιμα» και αξιόπιστα όργανα, έπαιζα χρόνια με αυτά... μέχρι που στην ζωή μου μπήκαν τα Fender ;D Όμως 2.500 για Ibanez ή Warwick δεν θα τα έδινα ούτε για αστείο. θα έδινα ακόμα και λίγο παραπάνω για ένα παλιό Fender (έτσι για το γαμώτο μου) ή για να πάω σε μια τελείως διαφορετική σχολή ήχου, δηλαδή σε ένα Dingwall. Και θα το έκανα γιατί με ένα Ibanez ή Warwick θα είχα «πετάξει» τα λεφτά μου υπό την αίρεση ότι τα Warwick πχ τα πουλάνε με την σέσουλα. Όμως ένα κουτσουροfender (έστω 70s) είναι μια πιο «σταθερή αξία» και τα Dingwall κρατάνε την τιμή τους. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 και παίζει να ειναι και το πιο εντυπωσιακό μπάσο που εχω δει ποτε ! precision με block inlays..... εσκος!!! ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hotspur Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 precision με block inlays..... εσκος!!! ;D Συγνώμη... ...κάτι το διαφορετικό ;D οχι εντάξη, για μένα ειναι πολυ πετυχημένη προσθήκη. Παντα γουσταρα τα block inlays των jazz bass και στο precision φαινονται ακόμη πιο ωραία ! του προσδιδουν απίστευτη επιβλητικότητα (γνώμη μου παντα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Όμως 2.500 για Ibanez ή Warwick δεν θα τα έδινα ούτε για αστείο. Για αυτό όμως ; Παντα γουσταρα τα block inlays Εμένα δεν μου αρέσουν ....ζαλίζομαι! ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Για το "καλο" της Precision παντως η Fender δεν ζηταει πολλα: http://www.thomann.de/gr/fender_50s_precision_bass_mn_hb.htm Περαν τουτου, δινεις παραπανω αμα θες USA και γκουμουτσογεφυρες, ακομα παραπανω αμα θες νιτρα και (πλεον) ακομα παραπανω αμα θες και κομοδινοκσυλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Για αυτό όμως ; Ακομα θυμαμαι τον κυρ-Sterling πριν αρκετο καιρο να φωναζει οτι κανει μονο καινοτομιες και δε θα βγαλει ποτε reissues σαν την κακια Fender. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hotspur Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Εμένα δεν μου αρέσουν ....ζαλίζομαι! ;D Δεκτό. Οπως και σε μενα καλη ωρα, αυτο το στρόγγυλο pickguard των ΜΜ, ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ... Βεβαια περι ορέξεως ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Για το "καλο" της Precision παντως η Fender δεν ζηταει πολλα: http://www.thomann.de/gr/fender_50s_precision_bass_mn_hb.htm ;) rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Δεκτό. Οπως και σε μενα καλη ωρα, αυτο το στρόγγυλο pickguard των ΜΜ, ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ... Βεβαια περι ορέξεως ... Καλά τότε. Πάρε Reflex. Μπασάρα. Τα block inlays μου αρέσουν ΜΟΝΟ στις ακουστικές. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Ακομα θυμαμαι τον κυρ-Sterling πριν αρκετο καιρο να φωναζει οτι κανει μονο καινοτομιες και απο καινοτομίες.... και παλι εσκος!!! ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση