warwickplayer Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Να παρω fender? http://www.bassplayer.com/article/fender-select-precision-and-jazz-basses/14434 Μπασαρες δειχνουν και τα 2...Αλλα Αν ξερω καλα την fender τα βλεπω πανω απο 2500 χιλιαρικα... Αρα...μπαααααααα... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Να παρω fender? http://www.bassplayer.com/article/fender-select-precision-and-jazz-basses/14434 Μπασαρες δειχνουν και τα 2...Αλλα Αν ξερω καλα την fender τα βλεπω πανω απο 2500 χιλιαρικα... Αρα...μπαααααααα... Πάρε mexico :P Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Πάρε mexico :P Μπασα εχω αρκετα...απλα τα συγκεκριμενα 2 ειναι πανεμορφα... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Ωραία είναι, αλλά το «τι άλλο θα κάνουμε για να τους τα πάρουμε» είναι εκνευριστικό... Και γιατί αυτά και όχι κάτι από το custom shop; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Ωραία είναι, αλλά το «τι άλλο θα κάνουμε για να τους τα πάρουμε» είναι εκνευριστικό... Και γιατί αυτά και όχι κάτι από το custom shop; Γενικα η fender και οι τιμες τις ειναι εκνευριστικη... Δηλαδη ειναι ενα οργανο αναφορας και πολλοι μπασιτες που ξερω δεν εχουν λογω της τιμης του...1200 ευρω για ενα american? Ασε που οπως εγραψα φανταζομαι ποσο θα εχει αυτο... Custom shop της φεντερ και φιγουρατο καπακι?ανετα πανω απο 3000...Βλεπεις ειναι κουρδισμενα μη ξερασω τα ξυλα τους... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Πες με κολλημένο ( που είμαι ;D), αλλά αν ήταν να δώσω 2500- 3000 χιλιάρικα για κάποιο Fender, δεν θα έγραφε ούτε selected, ούτε standart ή... νες καφέ ή οτιδήποτε άλλο πλην Precision ή Jazz σκέτο... Δηλαδή θα έψαχνα ένα παλιότερο κούτσουρο 70ς και κάτω... ΥΓ: Και όπως λέει και ο TGL, «πτωματολάγνος» ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Να παρω fender? Ρε μην κάνεις μαλακίες. Ωραία είναι, αλλά το «τι άλλο θα κάνουμε για να τους τα πάρουμε» είναι εκνευριστικό... Αν κατάλαβα καλά και εσύ και ο warwick αποκαλείτε εκνευριστική τη 7ender?? Τσκ, τσκ, τσκ... Τώρα... σε λίγο θα μπει η 7enderoαστυνομία και θα δείτε τι θα πάθετε. 8) 8) ;D ;D ;D ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 ΥΓ: Και όπως λέει και ο TGL, «πτωματολάγνος» ;D Pre-CBS Διαμαντακια τα λεω εγω.... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Αν κατάλαβα καλά και εσύ και ο warwick αποκαλείτε εκνευριστική τη 7ender?? Τσκ, τσκ, τσκ... Τώρα... σε λίγο θα μπει η 7enderoαστυνομία και θα δείτε τι θα πάθετε. 8) 8) ;D ;D ;D ;D Βασίλη χρόνια σου πολλά... Εκνευριστικό είναι το marketing- κάθε τρεις και λίγο ΄«χάντρες για τους ιθαγενείς» :) Άμα είναι να τα ακουμπήσεις χοντρά σε Fender, θα πάρεις παλαιό κούτσουρο... τα άλλα είναι για να έχουμε να λέμε. ΥΓ: Κακιά κουβέντα εγώ για την λατρεία μου; Απα πα πα πα :D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Βασίλη χρόνια σου πολλά... Εκνευριστικό είναι το marketing- κάθε τρεις και λίγο ΄«χάντρες για τους ιθαγενείς» :) Άμα είναι να τα ακουμπήσεις χοντρά σε Fender, θα πάρεις παλαιό κούτσουρο... τα άλλα είναι για να έχουμε να λέμε. ΥΓ: Κακιά κουβέντα εγώ για την λατρεία μου; Απα πα πα πα :D Thanks dude! Κάποια στιγμή θα πρέπει να γράψω την... αυτοβιογραφία μου, ειδικά στο κεφάλαιο για τη σχέση μου με τα παλιά αυτοκίνητα, θα καταλάβεις ότι δεν διαφωνώ επί της ΟΥΣΙΑΣ με την.... νεκροφιλία. ;D Αλλά να είναι... πραγματική, έτσι; Όχι φύκια. Κάνουμε ένα σώμα relic ή βγάζουμε 30 διαφορετικά "reissue" (mi heso) την εβδομάδα; Σ'αυτό διαφωνώ. Η κεφαλαιοποίηση της φήμης μια εταιρείας έχει και κάποια όρια. Πέρα από τα οποία το θέμα καταντάει απλά τσίρκο. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση