nikosgi Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Όσοι τον γνωρίζατε θα ξέρετε τι υπέροχος Άνθρωπος και Μουσικός ήταν... Καλό Ταξίδι Αλέξανδρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Δεν κατάλαβα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikosgi Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Δεν κατάλαβα;;; "Έφυγε" χθες από ανακοπή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 "Έφυγε" χθες από ανακοπή... Πλάκα μας κάνεις;;;; Τι είπες τώρα;;; ??? ??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 "Έφυγε" χθες από ανακοπή... Ποιος; Ο Παρασκευόπουλος; Κάτσε αδελφέ γιατί με φρικάρεις νυχτιάτικα... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikosgi Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Ποιος; Ο Παρασκευόπουλος; Κάτσε αδελφέ γιατί με φρικάρεις νυχτιάτικα... Δυστυχώς ναι... Σήμερα το μεσημέρι έγινε η κηδεία του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Δεν ξέρω τι να πω... Ο Αλέκος ήταν γείτονας μου, Φαληριώτης, τελευταία φορά τα είχαμε πει στο ταχυδρομείο... Τον ήξερα χρόνια και ζαμάνια, είχαμε κοινούς φίλους... Αξιολάτρευτο παιδί, απίστευτος μουσικός... Έχω σοκαριστεί... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Kριμα ο ανθρωπος...δεν τον γνωριζα αλλα θυμαμαι τοτε που ειχες ποσταρει αυτο το βιντεακι πως μου ειχε αρεσει το παιξιμο του και το ειχα δει πολλες φορες. Κριμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Απίστευτο μου φαίνεται!! :o Δεν τον ήξερα προσωπικά, μιά δυό φορές είχαμε πει κανά δυό τυπικές κουβέντες μόνο... ..σε κάποιο live, σε κάποιο κιθαρομάγαζο... Είχα βέβαια την τύχη να τον δω να παίζει ζωντανά και ήξερα πόσο σπουδαίος μουσικός ήταν! Κρίμα...πολύ κρίμα. Τί διάολο σε π@ύστη μου, όλοι οι καλοί φεύγουνε νωρίς?! :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Καλό του ταξίδι... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση