cigaret13 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Είναι δυνατόν αυτό ρε παιδιά με τα δάχτυλα(χωρίς τρέμολο) γιατί εγώ ή κουλός είμαι ή φοβιτσιάρης,μην σπάσω την μι καντίνι,ακούω τον Gilmour,άρχοντας των bends εντάξει, και με πιάνει μελαγχολία,υπόψιν η κιθάρα μου φοράει 9-42 χορδές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Ναι. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Μου έκανες την καρδιά περιβόλι!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Μου έκανες την καρδιά περιβόλι!!!!!!!!!! Γιατί? Τι κιθάρα έχεις; Για καθαρά bends 2 τόνων, θα χρειαστεί ίσως να σηκώσεις το action ή/και να γίνει κάποια επέμβαση στα τάστα (αν το radius είναι κάτω από 9.5"). Ψάξε παλαιότερα θέματα έχει συζητηθεί τι παίζεται και τι χρειάζεται. ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 strat, action 0,2mm στο 17 ταστο η μι καντινι,0,3mm η μι μπασο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 strat, action 0,2mm στο 17 ταστο η μι καντινι,0,3mm η μι μπασο Κανονικά με 9,5" radius θα πρέπει οριακά να μπορείς να κάνεις 2 τόνους bend. Εκτός αν σβήνει σε συγκεκριμένα τάστα που σημαίνει ότι θέλουν τρίψιμο. Με 7.25" radius απλά το ξεχνάς, ή σηκώνεις το action. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 ok ευχαριστώ πολύ φίλε μου(Βασίλης είπαμε ετσι?). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 ok ευχαριστώ πολύ φίλε μου(Βασίλης είπαμε ετσι?). Yeap. Παρακαλώ. Πάντως, σαν γενική "συμβουλή", σιγουρέψου ότι η κιθάρα σου είναι σωστά σεταρισμένη και έχει φρέσκες χορδές. Και από κει και πέρα, ό,τι "ανάγκη" προκύπτει αντιμετωπίζεται, είτε με διαφορετικό setup είτε με επεμβάσεις (μικρότερης ή μεγαλύτερης κλίμακας). ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-les_paul Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Μην σε πιάνει καθόλου μελαγχολία.Υπάρχουν πολλά video στο youtube όπου ο Βuddy Guy σπάει την Μι καντίνι παίζοντας licks αλά Albert King.Και δεν νομίζω να μην είναι σωστά σεταρισμένη η strato του Άρχοντα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Αν δεν σπάσεις (χορδή), δεν μαθαίνεις ;) ;D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση