gdevelek Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ είναι να μάθεις να χρησιμοποιείς και το cab sim και to amp sim ώστε να παίζεις στο RETURN του ενισχυτή! Αν παίζει στο RETURN σίγουρα πρέπει να ενεργοποιήσει τα amp-sims, ΟΧΙ όμως και τα cab-sims. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Αν παίζει στο RETURN σίγουρα πρέπει να ενεργοποιήσει τα amp-sims, ΟΧΙ όμως και τα cab-sims. Σόρρυ, βιαστική διατύπωση... Έχεις δίκιο! Τα cab sims αν πάει κονσόλα... Σόρρυ για τη βιασύνη μου! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 τα οποια φυσικα κανεναν κιθαριστα που παιζει με ΕΝΙΣΧΥΤΗ και πεταλιερα δεν αφορουν/απασχολουν μια και τα απενεργοποιει. στην ST δεν απενεργοποιούνται οι ενισχυτές νομίζω. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mathematician Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 στην ST δεν απενεργοποιούνται οι ενισχυτές νομίζω. Στην ST οι ενισχυτές απενεργοποιούνται.Αναφέρεται ξεκάθαρα στο manual. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2012 Στην ST οι ενισχυτές απενεργοποιούνται.Αναφέρεται ξεκάθαρα στο manual. αν την εχεις και το ξέρεις πάω πάσο. Εγω βλέπω στο manual (σελ 10 "Creating your own sounds") oτι : 2. Press the AMP bank select switch to select a bank, and use the AMP selector to select an amp model. Each time you press the AMP bank switch, the bank will cycle through STD (Standard), SPL (Special), CST (Custom), STD ... For details on the amp models, refer to “Amp models” ενώ : 4. If desired, select a cabinet model and adjust the high-frequency tone. To turn the cabinet model on Press the CABINET on/off switch. The LED will light. To change the cabinet mode Hold down the CABINET on/off switch for about one second to enter OPTION parameter setting mode (the CABINET on/off switch LED will blink). Then turn the GAIN control. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mathematician Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Η συγκεκριμένη δυνατότητα αναφέρεται στη δεύτερη σελίδα του manual.Δυστυχώς δεν γνωρίζω ακόμη πως να παραθέσω το αναφερόμενο κομμάτι. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2012 Η συγκεκριμένη δυνατότητα αναφέρεται στη δεύτερη σελίδα του manual.Δυστυχώς δεν γνωρίζω ακόμη πως να παραθέσω το αναφερόμενο κομμάτι. ;D Σωστα : a. AMP bank select switch and LED Use this to switch the bank, or to turn the amp model on/off. Each time you press the switch, the bank will cycle between STD (Standard), SPL (Special), CST (Custom), STD ... The color of the LED will indicate the bank that’s selected. • STD (Standard): green • SPL (Special): orange • CST (Custom): red The LED will be lit if the amp model is on. By holding down this switch for about one second you can switch the amp model on/ off. Ευχαριστώ για τη διόρθωση :) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση