AntonyPath25 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2006 Παιδια το ξερω οτι σας εχω πρηξει αλα δεν μπορω να βγαλω ακρη με τιποτα, το προβλημα μου εινα Οτι δεν μπορω να κανω automation το freq. ασπουμε του G2 στο cubase μπορει καποιος να μου πει βημα βημα τι να κανω ? ποιες ρυθμησεις δλδ μεχρι να μου βγαζει το G2 οπως και τα vst μου και δεν θα σας ξαναενοχλησω !!!!!!!!!!!!!!!!!σημερα τουλαχηστον :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2006 Τι είναι το freq του G2 ?? Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonyPath25 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2006 To frequency :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2006 To frequency :) Ναι φίλε μου, το κατάλαβα ότι freq σημαίνει frequency. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι τι εννοείς (ή τι εννοεί το G2) όταν λέει frequency. Frequency μίας νότας, frequency ενός LFO, κάτι εντελώς διαφορετικό; Επίσης, αυτό το frequency "ακούει" σε κάποιον midi controller; Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορείς να στείλεις automation data στο G2 που να επηρρεάζουν αυτό το frequency; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση