Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2006 Administrator Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2006 Αν αγόρασες κάρτα για ν' αποκτήσει audio ο υπολογιστής σου, καλά έκανες και πήρες τη συγκεκριμμένη. Ηθελες όμως και midi (δηλ. midi card) αλλά και προενίσχυση μικροφώνου. Αυτά σε κάποια πακέτα προσφέρονται μαζί αλλά δεν είναι απαραίτητο. Ίσως έπρεπε να έπερνες κάποια που τα συνδίαζε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα είχε και καλύτερο ήχο. Η καρτα σου δίνει καλό audio για line level. Τώρα για τα υπόλοιπα μπορείς να τα πάρεις έξτρα. Πολύ πιθανό να πάρεις κατι καλύτερης ποιότητας από αυτά που θα σου προσέφερε κάποιο πακέτο αν ενδιαφερθείς λιγάκι. Ένας καλός προενισχυτής μικροφώνου είναι πάντα μια καλή επένδυση. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2006 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2006 Ωραίοι φίλοι είστε...μ' αφήσατε μόνο στο άλλο ...τραπέζι με το ίδιο θέμα να παραμιλάω... 8) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2006 Όχι' date=' δε μου την πέσανε φίλοι και γνωστοί! Συγκεκριμένα κάποιος γνωστός μου την ψιλοέπεσε. Αλλά το πράγμα έχει συνδυαστεί και με μερικά προβληματάκια που μου έχουν παρουσιαστεί. Όπως και με κάποια χαρακτηριστικά της κάρτας που τα συνειδητοποίησα δυστυχώς αφού την αγόρασα! Ενδεικτικά σου αναφέρω 2 θέματα: 1) Καμία απ'τις εισόδους - κανάλια της δεν έχει προενίσχυση για μικρόφωνο, άρα για να γράψω μικρόφωνο χρειάζομαι και μια προενισχυσούλα όπως π.χ. το audio buddy της m-audio και 2) δεν έχει midi, άρα αναγκάστηκα και αγόρασα κι ένα usb midi interface (το midisport uno της m-audio) το οποίο όμως ενώ το αναγνωρίζει ο υπολογιστής, δεν το βλέπουν σα midi device τα προγράμματα που χρησιμοποιώ (Sonar, Cakewalk)!!! Και ως μεγάλος γρινιάρης που είμαι, σκέφτομαι μήπως θα έπρεπε να αγοράσω μια κάρτα που να τα έχει όλα αυτά (και midi δικό της, και προενίσχυση, και μηδενικό latency κλπ κλπ). Αυτά.[/quote'] Ισχύουν όλα όσα σου είπε ο yameth, απλά να συμπληρώσω ότι εγώ έχω κάρτα που τα έχει όλα αυτά αλλά ρε μάστορα κάνει πολύ περισσότερα χρήματα. Αυτή είναι η διαφορά. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jumerang Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2006 Μάλιστα, κατανοητό και λογικό αυτό. Δηλαδή απ'ό,τι κατάλαβα, μάλλον δεν καθαρίζεις με λιγότερο από καμιά 300ρα ευρώ αν θες να έχεις όλα αυτά συγκεντρωμένα σε ένα interface και να έχεις και την ποιότητα ήχου της m-audio (και φυσικά δε μιλάω για πολλά κανάλια - δε με ενδιαφέρει). Καλά κατάλαβα? Εν πάσει περιπτώσει, δε βλέπω να την αντικαθιστώ τελικά τη delta 66, απλά πρέπει να πάρω και μια προενίσχυση. Τι προτείνετε γενικώς? Το audio buddy π.χ.?? Κάτι άλλο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musictech Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 θα σου προτεινα το omni της m-audio....θα σου λυσει πολλα προβληματα...τσεκαρε το... :wink: :wink: ..δινει 2 προενισχυσεις με phantom,2 εξοδους ακουστικων,inserts,auxilliaries,fx sent-return,main+monitor εξοδους κ.α.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 θα σου προτεινα το omni της m-audio....θα σου λυσει πολλα προβληματα...τσεκαρε το... :wink: :wink: ..δινει 2 προενισχυσεις με phantom' date='2 εξοδους ακουστικων,inserts,auxilliaries,fx sent-return,main+monitor εξοδους κ.α....[/quote'] Το Omni δεν υπάρχει πλέον. Ενδιαφέρθηκα εγώ ο ίδιος να το αγοράσω πριν μερικές μόνο ημέρες και ενημερώθηκα ότι τα τελευταία κομάτια έχουν πουληθεί. Δεν θα υπάρξουν άλλα, δυστυχώς. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musictech Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2006 ισως τοτε απο καποια αλλη χωρα μεσω διαδικτυου... αν σε ενδιαφερει jumerang το εχω να το ακουσεις.. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση