Προς το περιεχόμενο

Κάτι σαν dub (νομίζω)

funky_bassman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στη δεύτερη περίπτωση δεν βλέπω κάποια καλλιτεχνική προέκταση, απλώς βλέπω ένα λάθος.

Προσωπικά, "το λάθος" εκεί μου αρέσει. Άλλωστε στο συγκεκριμένο κομμάτι, η γυναικεία φωνή είναι σχεδόν όλη "εκτός". Αλλά πέραν αυτού, αμφιβάλλω ότι σε τέτοιες παραγωγές υπάρχουν μη εσκεμμένα λάθη. Ειδικά σε τέτοια πράγματα με πολύ sampling, συχνά το παράφωνο είναι και ζητούμενο.

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 25
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Προσωπικά, "το λάθος" εκεί μου αρέσει. Άλλωστε στο συγκεκριμένο κομμάτι, η γυναικεία φωνή είναι σχεδόν όλη "εκτός". Αλλά πέραν αυτού, αμφιβάλλω ότι σε τέτοιες παραγωγές υπάρχουν μη εσκεμμένα λάθη. Ειδικά σε τέτοια πράγματα με πολύ sampling, συχνά το παράφωνο είναι και ζητούμενο.

Μπορει να ειναι κι'ετσι αλλα η διαφορα ειναι οτι τοτε ο Miles Davis το εκανε με οργανα ενω τωρα οι ασχολουμενοι με τετοιου ειδους παραγωγες (τετοιες ειναι δεν ειναι μουσικη 100%) το κανουν με την τεχνολογια .Ε οσο ναναι υπαρχει μια διαφορα !!!Και μαλιστα μεγαλη.

Μπορει να ειναι κι'ετσι αλλα η διαφορα ειναι οτι τοτε ο Miles Davis το εκανε με οργανα ενω τωρα οι ασχολουμενοι με τετοιου ειδους παραγωγες (τετοιες ειναι δεν ειναι μουσικη 100%) το κανουν με την τεχνολογια .Ε οσο ναναι υπαρχει μια διαφορα !!!Και μαλιστα μεγαλη.

Εντάξει η αλήθεια είναι ότι η τεχνολογία έχει κάνει τζάμπα μάγκες και παραγωγούς ανθρώπους που δεν ξέρουν τι είναι το ημιτόνιο.. Αυτό όμως δεν τους αφαιρεί τίποτα από την ομορφιά της μουσικής που παράγουν. Δηλαδή όταν εγώ ακούω Gramatik και Miles Davis το ίδιο αίσθημα νοιώθω από μεριά μου σαν ακροατής! Είναι σα να κατηγορούμε τα ηλεκτρονικα drums ή σαν να κατηγορούμε το cubase... Πολλά συγκροτήματα ηχογραφούν τα μέρη του κομματιού 1-2 φορές και παίζει Looping στο cubase... Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό και δεν σημαίνει ότι πρέπει να γυρίσουμε στις μπομπίνες... Χαίρομαι πάντως που συγκρίνουμε (επιτέλους) έναν σωστό DJ/producer με ένα μεγαθήριο της μουσικής! ;D

LA ROJΑ ARMADA

Χαίρομαι πάντως που συγκρίνουμε (επιτέλους) έναν σωστό DJ/producer με ένα μεγαθήριο της μουσικής! ;D

Δεν θα ξαναμπώ σε αυτή την κουβέντα (καθότι βαριέμαι) αλλά μου έκανε εντύπωση που έβλεπα πριν καμμιά βδομάδα στο ΜΤV (καλά, γουάου, έτσι; ) έναν τυπά Γάλλο DJ σούπερ ντούπερ και ούλτρα σπεσιαλ που το κόσμο τριγυρνούσε και τα deck ταλαιπωρούσε ο οποίος αντιμετωπιζόταν σαν rock star υψίστου βεληνεκούς και δημιουργός ρηξικέλευθος. Μπροστά σε χιλιάδες κόσμο. Το γιατί δεν το κατάλαβα βέβαια μέσα στο όλο ντοκυμανταίρ και, να σας προλάβω πριν επιχειρήσετε, δεν με πολυκαίει.

Αλλά μου έκανε εντύπωση ....

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

• Moderator

Tώρα άκουσα και το δεύτερο!

Πολύ ωραίο και το second take! Πιο καλό από το πρώτο για τα γούστα μου.  Βασικά μου άρεσε πάρα πολύ το κομμάτι.

Πάρα πολύ ωραίο! Urban Style.

Σαφείς οι επιρροές από το doo bop, αφού μιλάμε για Miles!

:D

Αλλά μου έκανε εντύπωση ....

O tempora o mores!  ;)

Tώρα άκουσα και το δεύτερο!

Πολύ ωραίο και το second take! Πιο καλό από το πρώτο για τα γούστα μου.  Βασικά μου άρεσε πάρα πολύ το κομμάτι.

Πάρα πολύ ωραίο! Urban Style.

Σαφείς οι επιρροές από το doo bop, αφού μιλάμε για Miles!

:D

Thanks Λάκη! Ετοιμάζω κι άλλα σιγά σιγά... Ελπίζω να είμαι σε καλό δρόμο! Η αλήθεια είναι ότι περίμενα κράξιμο αλλά ευτυχώς u prove me wrong!

LA ROJΑ ARMADA

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου