Nestoras Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2012 Δεν αφήνεις τα σάπια. Το δίσκο του Ornette Coleman που σου 'δωσα, έβαλες; ;D Χρόνια πολλά, υγεία, ευτυχία, επιτυχίες. :) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2012 Δεν αφήνεις τα σάπια. Το δίσκο του Ornette Coleman που σου 'δωσα, έβαλες; ;D ;D ;D ;D ;D My best wishes 2!! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2012 Δεν αφήνεις τα σάπια. Το δίσκο του Ornette Coleman που σου 'δωσα, έβαλες; ;D Άντε να το πω! Είναι ακυκλοφόρητο του Cecil Taylor! ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2012 Άντε να το πω! Είναι ακυκλοφόρητο του Cecil Taylor! ;D Ρε αφού σας είπα Keith Tippett με Howard Riley :P :P ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2012 Δεν επεμβαίνω πουθενά, ούτε καν σε εντάσεις, μηδενικό editing. :o :o :o Απίστευτη ιστορία, δεν το έχω πιστέψει ακόμα. Κάθε παιδί είναι καλλιτέχνης. Το θέμα είναι πώς θα παραμείνει καλλιτέχνης μεγαλώνοντας. Καλή χρονιά ε? https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 Εμένα μου άρεσε το ''τραγουδάκι'' του πιστιρικά. Πραγματικά αυτή την αίσθηση έχω ακόμα και σήμερα ,όσο πιο ''αθώος-ασυνείδητος'' και ''αγράμματος'' σε σχέση με φόρμες και επιρροές ακουσμάτων είσαι τόσο πιο δύσκολα βραχυκυκλώνεις και μπερδεύεσαι. Η λογική και η γνώση δεν είναι καλοί σύμβουλοι στη τέχνη αν δεν μπορείς να τις συγκεράσεις ιδανικά ,γι αυτό εξάλλου οι περισσότερες προσπάθειες καταντάνε κοινότυπες σούπες . Συνήθως βέβαια δεν φταίει η λογική ,αλλά η ημιμάθεια που σε συνδυασμό με τη λογική , καταντάει κουτοπονηριά ;) Κουπλέ-ρεφρέν-πιασιάρικα στιχάκια κλπ κλπ ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 Συνήθως βέβαια δεν φταίει η λογική ,αλλά η ημιμάθεια που σε συνδυασμό με τη λογική , καταντάει κουτοπονηριά ;) Κουπλέ-ρεφρέν-πιασιάρικα στιχάκια κλπ κλπ ;D Υπονοείς κάτι για τη μουσική που γράφω; ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 Υπονοείς κάτι για τη μουσική που γράφω; ;D ;D ;D Ναι ,βάλε τον ανηψιό να σου γράφει μουσική κι εσύ κάνε το παραγωγό ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 Ναι ,βάλε τον ανηψιό να σου γράφει μουσική κι εσύ κάνε το παραγωγό ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Εγώ σκέφτηκα κάτι καλλίτερο. Να τον βάζω να γράφει, και να τα παρουσιάζω ως δικά μου, μικρός είναι δεν καταλαβαίνει :P :P :P ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 ;D ;D ;D ;D Εγώ σκέφτηκα κάτι καλλίτερο. Να τον βάζω να γράφει, και να τα παρουσιάζω ως δικά μου, μικρός είναι δεν καταλαβαίνει :P :P :P ;D ;D ;D ;D Σταύρος Freerock, Λάκης Freejazz! Πολύ Free παίζει εδώ! Ρε μπας και τα γράφει όλα ο πιτσιρικάς?;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση