roybatty Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2012 ...who needs a drummer? 8) Occam's razor makes the cutting clean. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2012 Αυτό βγαίνει και με παπάκι ;;; (πειραγμένο βέβαια) ;D ;D ;D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
il_dottore46 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2012 Νομίζω κι ο V2 της δικιάς σου με τον κατάλληλο εξοπλισμό (λέγε με Termignoni) μπορεί να την κάνει τη δουλειά. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2012 Νομίζω κι ο V2 της δικιάς σου με τον κατάλληλο εξοπλισμό (λέγε με Termignoni) μπορεί να την κάνει τη δουλειά. ;D Της δικιάς μου κάνει μόνο για death metal ο ήχος ;D ;D ;D Υ.Γ. Βλέπω είσαι γνώστης ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
il_dottore46 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2012 Ducatisti από μικρός και μεγάλος φαν του Γιατρού (εξ'ου και το nick) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2012 Έτσι και εγώ , αλλά αυτά είναι για άλλο φόρουμ ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση