odis13 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2011 Σε τι οφείλεται αυτό;;; ??? Εργοστασιακη αυξηση. Η ιδια η Framus πουλουσε τα οργανα της ακριβωτερα. Απο τοτε που αγορασα τη δικια μου αυτο εγινε 2-3 φορες. Ξαφνικα εν μια νυκτι οι τιμες των κιθαρων ανεβαιναν κατα μερικα κατοσταρικα σε ολα τα μαγαζια,thomann included. Ρωτησα και τον Τσελιο στη Θεσσαλονικη και τον ιδιοκτητη του JAM Guitars στο Bristol και μου ειπαν και οι δυο οτι αυξηθηκαν οι τιμες απο το εργοστασιο. Πες με έτσι από περιέργεια, (και για να δω πόσο θα του χρεώσω "φιλικά" και εγώ το επόμενο "εξώδικο" :P ;D) Well, σε ελληνικες τιμες ο Λογοθετης την εχει στα 2.300 ευρω. Φυσικα αυτη ειναι η τιμη που δινει στο site του, ωντας αποκλειστικος αντιπροσωπος. Στο μαγαζι ισως εχει αλλη, πιο χαμηλη τιμη. Tα 2300 ειναι too much, μη το γ*****με κιολας... http://www.logothetismusic.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2421&category_id=85&option=com_virtuemart&Itemid=64 Στον Τσελιο δε βρηκα την Pro, βρηκα την Logothetis Special Edition II παλι στα 2.300 ευρω (αυτη λογω του οτι ειναι περιορισμενη εκδοση φυσικα κοστιζει παραπανω απο το απλο μοντελο). Λιγο παλαιοτερα που τις εβρισκες και στον thomann θυμαμαι κοστιζαν γυρω στα +-1500 (ανεκαθεν οι σειρες Renegade και Diablo ηταν σε παραπλησια price range, ως οι "φτηνοτερες" σειρες και ελαχιστα πιο πανω ηταν η Morrigan). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2011 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2011 I see!!!! Καλά εν είναι να δώσω 2.300,00 € , παίρνω αμάξι!!!! ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2011 Καλά εν είναι να δώσω 2.300,00 € , παίρνω αμάξι!!!! ;D ;D Eννοειται. Ειναι εξαιρετικες κιθαρες και πιστευω αξιζουν σιγουρα δοκιμης ακομα και στα +-1500 ευρω, διπλα απο οσο κοστιζαν παλαιοτερα. Αλλα 2.300 ειναι τρομερα πολλα λεφτα, ο ανταγωνισμος σε τετοια budget ειναι πολυ σκληρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2011 Αλλα 2.300 ειναι τρομερα πολλα λεφτα, ο ανταγωνισμος σε τετοια budget ειναι πολυ σκληρος. Ώπα παιδιά, αυτά τα λεφτά πλησιάζουν σε επίπεδο μπουτίκ κιθαρών. Στην κεντρο-βορειο Ευρωπαϊκή αγορά, οι Framus πουλάνε καλά απ'όσο ξέρω, αλλά, αν εξαιρέσουμε το "πατριωτικό" κριτήριο, ποιος θα αγόραζε μια Framus αντί για μια PRS, Suhr, Musicman, κλπ? Εννοώ πάντα σε επίπεδο "λογότυπου" και όχι πραγματικής αξίας! Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2011 Ποιος θα αγόραζε μια Framus αντί για μια PRS, Suhr, Musicman, κλπ? Εννοώ πάντα σε επίπεδο "λογότυπου" και όχι πραγματικής αξίας! Αυτο ακριβως. Αν μιλουσαμε για μια Mayfield πχ, που ειναι τερμα στη χλιδα, εκει ναι να παμε σε αυτα τα λεφτα. Αλλα για μια "απλη" κιθαρα οπως η Renegade, δυσκολα τα δινεις. Εδω εγω που ειμαι μεγας φαν των framus, αν εψαχνα τετοια κιθαρα και μπορουσα να δωσω τοσο χρημα, μαλλον θα κατεληγα σε μια απο τις μαρκες που ανεφερες. Στα 800 βεβαια, οταν ξερεις οτι αν την βαρεθεις θα την δωσεις ευκολα σχεδον οσο την πηρες... Λακη θελουμε κλιψ :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2011 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2011 Εννοώ πάντα σε επίπεδο "λογότυπου" και όχι πραγματικής αξίας! Εννοείται Bill. Εδώ σε επίπεδο “brand name” προτιμώ να πάρω Mexican Fender (και ας είναι και χειρότερες) ;D Στα 800 βεβαια, οταν ξερεις οτι αν την βαρεθεις θα την δωσεις ευκολα σχεδον οσο την πηρες... Λακη θελουμε κλιψ :P Ευτυχώς σήμερα, αύριο και μεθαυρίο είναι κλειστά τα καταστήματα, διότι ειδικά μετά την πληροφόρηση σου ότι ανέβηκαν οι τιμές άρχισα να ξύνομαι άσχημα! ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση