Προς το περιεχόμενο

Back tracks - Blues ??

Holystone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την καλησπερα μου σε ολους και χρονια πολλα!

Μου την εδωσε την τελευταια εβδομαδα, και ειπα να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου!!Μια νεα κιθαρα, telecaster.

Δεν ξερω, αλλα με θυμαμαι παντα να με γοητευε η blues μουσικη, χωρις να εχω ασχολει ποτε αρκετα. Και ετσι μετα απο ψαξιμο, και με το ευαγγελιο του οδηγου για telecaster του Superfunk (...τι να πω, τα λογια ειναι περιττα...), περιμενω να μου ερθει η παρακατω:

http://www.thomann.de/gr/fender_squier_classic_vibe_tele_50s.htm

Μεχρι σημερα τα κυριως ακουσματα μου ειναι metal, rock κτλ

(ακομα θυμαμαι την αισθηση την πρωτη και τελευταια φορα που επαιξα με αυθεντικη fender stratocaster σε studio των Αγ. Αναργυρων- Live νομιζω το λεγανε - πισω το 1995. Απο τοτε δεν ξανα επεσε στα χερια μου fender ??? )

Ομως, οποτε ακουγα καποιο συγκεκριμενο κομματι, κατι μου ελεγε πως αυτος ο χαρακτηριστικος ηχος ειναι απο fender. Κατι ο οξυς ηχος, τα καθαρα μπασσα, η διαυγεια στα clean και βρωμικα; δεν ξερω... και επαληθευομουν.

Ετσι ψαχνω απο εδω, απο εκει, και κολλησα με την blues μουσικη.. (ισως με τα χρονια, ωριμασα και μουσικα...)

Τωρα, μετα οοοοοολη αυτη την εισαγωγη, την βοηθεια σας:

Για να μπορεσω να αυτοσχεδιασω και να βρω το feel ψαχνω back tracks Blues μουσικης. Καμια βοηθεια;

Σημ: Βρηκα εδω: http://www.noiz.gr/index.php?topic=172064.0  απο τον φιλο doubletrouble, αλλα θα ηθελα περισσοτερα...

Thanx  ;)

Your Ear Rulez!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε Jazzjoker εισαι αψογος!!!

Respect!!! :o

Να 'σαι καλα, that's a good start for me...

Χμμμ, μην περιμενετε και πολυ συντομα track απο εμενα, ειπαμε, για να βγει το feel, θελει δουλεια, να αλλαχτουν αρκετα set χορδες στο χρονο, και φυσικα....και ενα μπουκαλι Jack Daniel's!!!

jackdanielsb.jpg

Your Ear Rulez!

και ενα μπουκαλι Jack Daniel's

Μετά τα "όργια" των τελευταίων γιορτινών ημερών και μέχρι τα επόμενα, εγώ είμαι εδώ πάντως  ;D:

warm_tea.jpeg

Ενωμοτάρχης

Τώρα έριξα μια ματιά και είναι λίγο χύμα αλλά πολύ πράμα αν θες κάτι να τζαμάρεις στα γρήγορα. Στα jazz backing tracks είναι πιο οργανωμένος ο κόσμος! Καλό λιώσιμο χεχε ;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου