fotmos Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 Ναι!! Μετά από σχεδόν ένα χρόνο απουσίας μου, ξαναμπήκα επιτέλους στο πιο "θορυβώδες" ελληνικό forum!! Έχωντας μάθει αρκετά νέα πραγματάκια πάνω στην γενικότερη μουσική τεχνολογία (και κάποια ειδικότερα πάνω σε τεχνικές ηχογράφησης) και μιας και είναι ίσως τα τελευταία απο πολλές απόψεις Χρισούγεννα που θα με επισκευτεί ο Άι Βασίλης, θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει στηξν κατοχή του ή τουλάχιστον αν έχει δουλέψει με τα εν λόγο μικρόφωνα!! Η τιμή τους είναι αρκετά καλή, και μιας και είναι ζευγάρι (ώρα να δοκιμάσουμε στερεοφωνικές τεχνικές ηχογράφησης) λέω να τα χτηπήσω (σε αγορά εννοω΄:):) )! Τα θέλω για ακουστική κιθάρα (σπανιότερα για ηλεκτρακουστική), για φωνή (αντρική και γυναικία) και για μερικά πνευστά, τύπου φλάουτο και κλαρινέτο. Το είδος μουσικής είναι για μουσική επένδυση σε ταινίες ή soundtracks! Ευτυχώς ή δυστυχώς θα μπούν πάνω στην εξής κονσόλα: http://www.alesis.com/multimix16usb20 Τα μικρόφωνα είναι αυτά (και μάλλον από εδώ θα αγοραστούν): http://www.athensproaudio.gr/index.php?target=products&product_id=30129 Ελπίζω να σας έδωσα αρετές πληροφορίες για την χρήση που τα θέλω! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο που κάνατε για να διαβάσετε την εν λόγο "έκθεση"!! Φιλικά, Φώτης Μόσχος Υ.Γ.: Ο χώρος είναι home studio σε σοφίτα, χωρίς μονώσεις και ακουστικές διαμορφώσεις (πλακάκια στο πάτωμα, πολλά πράγματα στους τοίχους, ξύλινο ταβάνι με απότομη κλίση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fotmos Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2011 Κανένας δεν τα έχει??? ??? ??? ??? Ξέρετε κάποιον που να τα έχει (studio κατά προτίμηση) για να τα δοκιμάσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση