Προς το περιεχόμενο

www.musicteachers.gr

Panagiotisrx7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το δώρο μου για τα φετινά Χριστούγεννα θα το μοιραστώ μαζί σας! Φέτος τα Χριστούγεννα, μου δόθηκε η δυνατότητα να βγάλω «στον αέρα» μια σκέψη που είχα καιρό στο μυαλό μου. Για να το πω πιο σωστά, ένα site που εξυπηρετεί τόσο τους ανθρώπους που διδάσκουν μουσική όσο και αυτούς που θέλουν να μάθουν να παίζουν ένα μουσικό όργανο.

Ευελπιστώ πως άνοιξα το θέμα στον σωστό χώρο. Παρακάτω υπάρχει μια σύντομη περιγραφή για το νέο μου site:www.musicteachers.gr.

To musicteachers.gr είναι ο γνωστός, ο φίλος και ο κολλητός που θα ρωτήσετε όταν ψάχνετε να βρείτε έναν δάσκαλο μουσικής ή ένα ωδείο.

Το site μας έχει σκοπό να σας βοηθήσει στην ανεύρεση του κατάλληλου δασκάλου ή ωδείου που θα διδάξει εσάς ή το παιδί σας, το μουσικό όργανο που επιθυμείτε. Παρέχει πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα δασκάλων και ωδείων στην περιοχή επιλογής σας, παράλληλα με αρκετά στοιχεία που συνθέτουν ένα πλήρες προφίλ με σκοπό να σας βοηθήσει να κάνετε την επιλογή σας.

Πέραν των ενδιαφερομένων για εκμάθηση μουσικών οργάνων, το site απευθύνεται και στους ίδιους τους μουσικούς και τα ωδεία που διδάσκουν και θέλουν να το επικοινωνήσουν μέσω του musicteachers.gr χωρίς κανένα απολύτως κόστος, κάνοντας απλά μια εγγραφή και δημιουργώντας το προφίλ τους.

Tο musicteachers.gr ανανεώνεται συνεχώς, ενώ παράλληλα προστίθενται νέα πράγματα με στόχο να παρέχουμε πληροφορία και εξυπηρέτηση στον κόσμο των μαθημάτων μουσικής.

Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση και ελπίζουμε να βρείτε το δάσκαλο σας

musicteachers.gr team

Παρακαλώ επισκεφθείτε το site, κάντε εγγραφή για το newsletter μας και εάν διδάσκετε κάποιο μουσικό όργανο ή έχετε ωδείο, φτιάξτε το προφίλ σας εντελώς δωρεάν!

Παρακάτω υπάρχουν τα σχετικά links ώστε να μας κάνετε “Like”, “Follow” αλλά και να μας παρακολουθείτε μέσω video.

Facebook: https://www.facebook.com/pages/musicteachersgr/277016125646447

Twitter: https://twitter.com/#!/musicteachersgr

Youtube: http://www.youtube.com/user/wwwmusicteachersgr?feature=mhee

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την υποστήριξη σας!

Εύχομαι ευτυχισμένο και υγιές 2012.

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Χρυσοστόμου – www.musicteachers.gr

...When i got the music i gotta place to go...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τρείς πρώτες επισημάνσεις:

Στα δύο πεδία αναζήτησης, ΤΙ βάζει κανείς;  (βάζοντας στο πρώτο, μαντεύοντας, "κιθάρα", πήρα αποτελέσματα, αλλά όταν στο δεύτερο έβαλα "μαρούσι", πήρα SQL error)

Όταν έψαξα για "κιθάρα", βρήκα πολλούς που διδάσκουν ηλεκτρική. Όταν όμως έψαξα για "ηλεκτρική κιθάρα", βρήκα έναν δάσκαλο στη Θέρμη και ένα Ωδείο στην Καβάλα, τίποτε άλλο. Κάτι δεν πάει καλά στην αναζήτηση.

Τα εικονίδια με τα όργανα, δεν θα έπρεπε να είναι clickable?

Καλή συνέχεια

Τα εικονίδια με τα όργανα, δεν θα έπρεπε να είναι clickable?

Το πρώτο πράγμα που δοκίμασα να κάνω κι εγώ είναι κλικ πάνω στα όργανα ;D

Προφανώς το site έχει δουλειά ακόμη και δεν έχουν καταχωρηθεί αρκετοί δάσκαλοι/ωδεία.

Πάντως η ιδέα σας είναι πάρα πολύ ωραία. Εύχομαι να πάει καλά και να αποκτήσετε ένα πλήρες database με, ει δυνατόν, όλους τους μουσικούς δασκάλους της Ελλάδας. Διαφημίστε το όσο μπορείτε.

Ενωμοτάρχης

Η λογική είναι πως βάζεις είτε μουσικό όργανο είτε περιοχή ή και τα δύο και ψάχνεις.

Σχετικά με το Μαρούσι, το έκανα και μου επιστρέφει τον Θεοδόσιο Κοσμίδη.

Σχετικά με το search criteria θα μαζέψω όλες τις παρατηρήσεις που μπορώ να λάβω και θα διορθωθούν/αλλάξουν κάποια πράγματα (βγήκε το site 25/12 βράδυ...)

Τα εικονίδια είναι artwork που απεικονίζουν πως υπάρχουν πολλές κατηγορίες που μπορείς να αναζητήσεις. Εάν είναι clickable θα κάνουν ουσιαστικά την δουλειά του searchbar (θα το κοιτάξω όμως μιας και το άκουσα και από άλλους).

Σας ευχαριστώ παιδιά. Στόχος μου είναι να βοηθήσει τόσο τους δασκάλους όσο και αυτούς που θέλουν να μάθουν.

Η λογική είναι πως βάζεις είτε μουσικό όργανο είτε περιοχή ή και τα δύο και ψάχνεις.

αυτό πρέπει να φαίνεται, βάλτε ένα τίτλο δίπλα σε κάθε textbox...  "όργανο"  & "περιοχή"

Σχετικά με το Μαρούσι, το έκανα και μου επιστρέφει τον Θεοδόσιο Κοσμίδη.

καλύτερα μίλα με τον προγραμματιστή σου, δεν είναι δυνατόν τη μια να βγάζει κανονικό αποτέλεσμα και την άλλη SQL error...

Παιδιά ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σας. Ότι εντοπίζεται θα ήθελα να το γράφετε είτε εδώ είτε στο info@ musicteachers.gr ώστε να γίνει το καλύτερο δυνατό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου